MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az HBO decemberi újdonságai

Novemberben több Batman-film is érkezik az HBO GO-ra, ám ezek tévépremierjeire decemberig kell várni. Újdonságként érkezik a moziba tervezett, de végül a Disney+-on bemutatott Ivan, az egyetlen, mely itthon az HBO GO-n köt ki.

Ivan, az egyetlen
Bemutató: 13-án 20:00-kor

Ivan egy nagyon különleges emberszabású majom. Egy száznyolcvan kilós ezüsthátú gorilla, amely Stellával, az elefánttal, Bobbal, a kutyával és más, különböző állatokkal osztja meg élőhelyét az egyik külvárosi bevásárlóközpontban. Csupán néhány emléke van a dzsungelről, ahol fogságba ejtették. Ám minden megváltozik, amikor megérkezik Ruby, a bébielefánt. Ivant mélyen megérinti a kis Ruby sorsa, akit most szakítottak el a családjától a vadonban, ami miatt megkérdőjelezi az egész életét.

A jövő Batmane: Joker visszatér
Bemutató: 5-én 17:25-kor

Az öregedő Bruce Wayne-tól Terry McGinnis vette át a bűnözőket rettegésben tartó bosszúálló szerepét. Terry sokat tanult Wayne-tól, de soha nem hallotta az igazságot Batmannek a legfőbb ellenségével, Jokerrel való utolsó találkozásáról. Közben negyven év távollét után Joker visszatér, és behatol Wayne birtokára. Joker majdnem megöli Wayne-t, akit a pártfogoltja ment meg. Wayne úgy dönt, itt az ideje, hogy az új Batman mindent megtudjon Jokerről, mielőtt az térdre kényszerítené a várost.

Batman: A köpenyes lovagok visszatérnek
Bemutató: 5-én 18:40-kor

Batman és segítőtársa, Robin megpróbálják megállítani Gotham City replikasugárral felfegyverzett szupergonoszait – köztük Jokert, Pingvint, Riddleyt és a Macskanőt –, akik a város, végső soron a világ elfoglalására törnek. A legnagyobb gondot az okozza, hogy a gonoszok megalkotják a replikáns Dinamikus Duót, és az igazi Batmant varázslattal a rossz oldalra állítják. Vajon Robin, a Csodafiú, a kétes Macskanő segítségével képes kiszabadítani Batmant, és megmenteni Gotham Cityt a gonosztevőktől?

Batman és Harley Quinn
Bemutató: 12-én 17:15-kor

Poison Ivy és Jason Woodrue, alias Méregcsók és Növényember sajátos módon akarják megmenteni a Földet, növényekké akarják változtatni az embereket. Batman és Éjszárny összefognak régi ellenségükkel, Harley Quinn-nel, aki most felszolgáló egy éjszakai bárban. Batman megtudja, hogy a tervük megvalósításához Méregcsókék elraboltak egy tudóst, és megszerezték a Mocsárlény születésével kapcsolatos információkat. Az akció során a megbízhatatlan Harley állandóan próbára teszi Batman türelmét.

Öngyilkos osztag: Pokoli fizetség
Bemutató: 12-én 18:30-kor

Amanda Waller, az A.R.G.U.S. nevű fiktív kormányügynökség hideg és számító tisztviselője újabb elátkozott küldetést tervez. Ismét összehozza hát a Task Force X-et, más néven az Öngyilkos osztagot, melyet olyan fickók alkotnak, mint a Lövész, Bumeráng kapitány és Harley Quinn, hozzájuk társul az újonnan érkezett Rézfejű, Gyilkos Fagy, valamint a Bronz Tigris, a harcművészet mestere. Az Öngyilkos osztag feladata, hogy megszerezze a misztikus tárgyat, amire más gonosztevőknek is fáj a foga.

Batman: Gyilkos tréfa
Bemutató: 13-án 17:20-kor

Miközben Batman megpróbálja elkapni nemezisét, Jokert, a leghíresebb ellenségének eredetét kutatja. Miután Joker megszökik a börtönből, Gotham City új biztosát, Gordont és a családját veszi célba. Joker elrabolja a biztost, hogy bebizonyítsa, egy rossz nap a legtiszteletreméltóbb férfit is őrültté teheti, ahogyan az vele is történt. Joker Gotham egyik lepusztult vidámparkjába hurcolja a férfit, ahol megkínozza. Vajon meg tudja-e állítani Batman, mielőtt az őrületbe kergetné Gordont?

Batman: Hush
Bemutató: 13-án 18:35-kor

Selina Kyle, alias Macskanő visszatér Gotham Citybe, és megpróbálja felmelegíteni a Bruce Wayne-nal való kapcsolatát. Mivel úgy tűnik, hogy időközben jó útra tért, Wayne sem zárkózik el előle. Még az is megfordul a férfi fejében, hogy leleplezi előtte a Denevérember kilétét. Ám Méregcsóknak sikerül manipulálnia a nőt. De valójában Méregcsók mögött egy új titokzatos, új szuperbűnöző, Hush áll, aki Jokert, Harley Quinnt, Madárijesztőt, Rébuszt és Fagyot is harcba küldi Batman ellen.