MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A JimJam decemberi újdonságai

Két újdonság is műsorra kerül december során, de Thomas rajongói is tanulhatnak egy s mást.

Az Időmanó Kalandjai - új sorozat
8-ától kedden, csütörtökön és szombaton 07:28-kor és 16:25-kor

Zenés, interaktív sorozat Bíró Eszter énekesnő főszereplésével. A gyerekek a kalandok során játszva tanulják meg pl. a hét napjait, az órát, a számok világát, vagy az évszakokat. Az epizódok végén közösen énekelhetnek a kicsik Időmanóval.

A város hősei - új film
13-án 11:00-kor

A város hősei című animációs sorozat főszereplőivel a kicsik most egy közel egy órás kalandban vesznek részt. Fiona, a tűzoltóautó, Pali a rendőrautó, Szili a kukásautó és barátaik teszik biztonságosabbá, könnyebbé és tisztábbá a városban élők életét. A történetből a gyerekek megtanulhatják a barátság és a csapatmunka fontosságát.

Roary, a versenyautó - 2. évad, csatornapremier
1-től minden nap 09:08-kor, 17:15-kor és 21:15-kor

Roary egy állandóan nyüzsgő, olykor pimasz, energikus, piros, együléses "kicsikocsi", akit lelkesedése és kíváncsisága gyakran bajba sodor, ám a motorháztető alatt rejlő pici, króm szíve, mindig visszavezeti a helyes útra.

A hónap sztárja: Thomas, a gőzmozdony
a sorozat egész hónapban 06:00-kor, 11:00-kor, 18:11-kor, filmek hétvégente 11:00-kor és 18:00-kor

A "Tudtad-e?" című speciális edukációs kisfilmekből a gyerekek minden hónapban más-más tematikában tanulhatnak új dolgokat. Az elmúlt hónapok során megtudhattunk néhány dolgot a macskákról vagy épp a tűzoltókről, az év hátralevő részében pedig a vonatok lesznek a kiemelt téma. Keresd a reklámszünetekben!