Penny a M.A.R.S.-ból - Indul a befejező évad!

Penny a M.A.R.S.-ból - Indul a befejező évad!

A Disney Csatorna egyik legnépszerűbb sorozatának legújabb részei októbertől újból láthatóak. A sorozat központi témája a barátság, a kamasz szerelem és a zene. 

Penny egy 16 éves tini, egy híres popsztár, Bakia eltitkolt lánya. Pennynek és legjobb barátnőjének Camillánaka története akkor kezdődik, amikor részt vesznek egy rangos művészeti iskola, a M.A.R.S meghallgatásán. 

Vajon kiderül, az, hogy Penny mennyire rajong a zenéért? Valóra válik az álma, hogy híres énekesnő legyen, vagy számos akadállyal kell még szembenéznie az útján? Estleg teljesen fel kell adni az álmát és egy másik hivatást kellene választania? Hogyan viselkednek vele a barátai és a családja? Szerez-e új barátokat, akik segíthetik őt? Mindez kiderül a harmadik évadból!

A harmadik évadot, csakúgy, mint az előzőket Claudio Norza rendezte, és Olivia Mai-Barrett játssza a karizmatikus lány, Penny szerepét. A harmadik évad részeit Milánóban forgatták. A szituációs komédia műfajába tartozó tévéfilmsorozat a 3Zero2 és a The Walt Disney Company Italy gyártásában készült. 

A harmadik évad premierje október 10-étől hétköznap 19:30-kor látható a Disney Csatornán.