MENTRUM

Népszerű sorozatok folytatódnak novemberben a Comedy Centralon

Három sorozat legújabb szezonjait szállítja a következő hónapban a magyar humorcsatorna.

Régóta várt folytatások, gyors darák jellemzik a Comedy Central novemberi kínálatát. Két sorozat már rögtön az első napokban folytatódik. A Goldberg család a '80-as években játszódó vígjáték-sorozat, mely 7 évadot tudhat maga mögött, idén ősszel rajtol a tengeren túlon a 8. szezon, illetve kitermelt magának egy két évadot megélt spinoff sorozatot. A legutóbbi hetedik évad még nem volt itthon látható, lévén alig pár hónapja ért véget odakinn, viszont november 2-ától hétköznap 14:10-kor láthatja a közönség a Comedy Central műsorán. A premiert két korábbi epizód vezeti fel minden nap.

Emelje fel a virtuális kezét, akinek be kell mutatni Griffinéket. Igen, gondoltuk. A Family Guy 18. évadában Peter állása veszélybe kerül, az egyik epizódban rebootolni szeretnék a sorozatot, megtudhatjuk mivé válik Stewie, mikor felnő, de Lois és Peter esküvője is előkerül egy áramkimaradás során. Az új évad november 2-ától, kivételesen hétköznap 22:00-kor kerül adásba, az ismétlés másnap 17:40-kor lesz látható. Mindkét előbb említett sorozat így egy hónap alatt ki is fut a csatornán.



Végül pedig a testvércsatorna, a Comedy Central Family is tartogat egy kis meglepetést. Az igaz történeten alapuló "Amerika Huangjai" főszereplői a Tajvanról származó Huang család, akik Amerikában egy vadnyugati témájú éttermet nyitnak. Új életük vicces eseményeit a legidősebb fiú, Eddie meséli el nekünk, aki isteníti a hip-hop kultúrát és a kosarasokat. Az Amerika Huangjai hosszú szünet után az 5. évaddal folytatódik jövő hónapban. A premier november 7-étől hétvégente 22:15-kor, dupla részekkel lesz látható a Comedy Central Family műsorán.

Végül pedig szinkronnal is bemutatkozik a South Park Járványügyi különkiadás című epizódja, mely a koronavírussal foglalkozik egy dupla epizód keretén belül. A magyar változat november 9-én 22:30-kor lesz látható.