MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 43. heti (okt. 19-25.) újdonságai

Heti premierek a Netflix felhozatalában. Mutatjuk, hogy mikre lehet számítani.

Jövő héten két szinkronos nagyjátékfilm is érkezik a kínálatba. Az egyik a már hosszas ideje a levegőben lévő Lunaria - Kaland a holdon, a kínai Pearl Studio stúdió legújabb alkotása. A nem mindennapi űr kalandokra csalogató film rendezője a számos Disney-klasszikuson dolgozó Glen Keane. A másik érkező pedig a bár romantikus hangulattal invitáló, de végül thrillerisztikus vonalakat felvonultató A Manderley-ház asszonya. A film alapját az ugyanazen a címen megjelenő Daphne du Maurier könyve és az 1940-es, Oscar-díjas amerikai mozifilm szolgálja. A történet ugyanaz, egy modernebb köntösben. A főbb szerepekben ezúttal Lily James ("Hamupipőke", "Nyomd bébi, nyomd!") és Armie Hammer ("Szólíts a neveden!", "Az U.N.C.L.E. embere"). 

Sajnos szinkron nélkül, de érkezik néhány másik ígéretes sorozat is: Jön a római birodalomat felörlő Barbárok és az igaz történeten alapuló A vezércsel, egy lány sorsáról, aki a sakkjátszma világába menekült. Továbbá folytatódik a közönségkedvenc dokumentumsorozat, a Megoldatlan rejtélyek és David Lettermen beszélgetős műsora is egy új részekkel jön.

Az ezen felül érkező újdonságok listája:

 

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Megoldatlan rejtélyek
2020. október 19. (hétfő), 09:00

Rejtélyes eltűnések, megrázó gyilkosságok, paranormális jelenségek. A legendás dokumentumsorozat valós eseményeket feldolgozó lebilincselő epizódokkal tér vissza.

ÚJ ÉVAD | TALK-SHOW
David Letterman: A következő vendégemet nem kell bemutatni
2020. október 21. (szerda), 09:00

A legendás David Letterman izgalmas, világhírű vendégekkel ül le tartalmas interjúk és barangolások erejéig e beszélgetős műsorban.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Elegáns mozdulatok
2020. október 23. (péntek), 09:00

A dokumentumfilm-sorozat a mozgásművészetet formáló, lenyűgöző táncosokat és koreográfusokat mutatja be a világ különböző részeiről.

ÚJ SOROZAT
A megfelelő jelölt
2020. október 23. (péntek), 09:00

A modern ütközik a hagyományossal a feldarabolt Indiában, amikor egy fiatal diák ellenáll az elrendezett házasságnak, egy politikus fia pedig vétkes viszonyt folytat.

ÚJ SOROZAT
Barbárok
2020. október 23. (péntek), 09:00

A birodalom nevelte fel, de szíve saját népéhez húzza. A római katonatiszt vívódása végül eposzba illő történelmi összecsapáshoz vezet.

ÚJ MINISOROZAT
A vezércsel
2020. október 23. (péntek), 09:00

Az 1950-es években egy árvaházban élő kislány elképesztő sakktehetségről tesz tanúbizonyságot. Ám a siker felé vezető úton egy rejtélyes függőséggel is meg kell küzdenie.

 

FILMEK

ÚJ FILM | GYEREKEKNEK
A varázslatos iskolabusz újra száguld: Miss Mitzi osztva hárommal
2020. október 20. (kedd), 09:00

Egy villám három darabra vágja a varázslatos iskolabuszt, az osztályt pedig szétszórja a világban. De minden buszon ott van Miss Mitzi egy-egy verziója!

ÚJ FILM
A Manderley-ház asszonya
2020. október 21. (szerda), 09:00 - magyar szinkronnal

Az újdonsült feleség beköltözik férje impozáns villájába, ahol együtt kell élnie egy sötét lelkű házvezetőnővel és férje előző feleségének kísértő emlékével.

ÚJ FILM
A maszk mögött
2020. október 22. (csütörtök), 09:00

Egy nukleáris katasztrófa után éhezők tömegei jelentkeznek egy szállodai vacsoraestre, de egy család felfedezi, hogy sokkal többe kerül ez az este, mint a belépő ára.

ÚJ FILM | GYEREKEKNEK
Lunaria - Kaland a holdon
2020. október 23. (péntek), 09:00 - magyar szinkronnal

Édesanyja emléke hatására a találékony Fej-fei rakétát épít, hogy eljusson a holdra, és bebizonyítsa egy legendás holdistennő létezését.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. október 23. (péntek)
Flipper

2020. október 21. (szerda)
A beavatott-sorozat: A lázadó
Alfa
Slender Man: Az ismeretlen rém
A víz jövője: Megoldások a vízválságra

2020. október 22. (csütörtök)
Bend the Arc - Egészség határok nélkül