A Netflix 42. heti (okt. 12-18.) újdonságai

A Netflix 42. heti (okt. 12-18.) újdonságai

Eléggé bő lére eresztett hétnek nézünk elébe a Netflix következő premier adagjában. Szinkronos premierekre alig számíthatunk.

Az előzetes kritikák alapján a Netflix idei éves legnagyobb filmje érkezik a héten A chicagói 7-ek tárgyalása személyében. A film a mostani amerikai politikának is tükröt állító 1980-as pacifista mozgalmak során lefolytatott valós történéseket mutatja be. A főbb szerepekben Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne, Michael Keaton és még sokan mások. Sajnos azonban a film kaliberének ellenére csupán felirattal élvezhetjük majd. A karantén-hullámon felindulva pedig érkezik a Social Distance című sorozat, melyben minden részben egy-egy különböző "elszigetelt" pár életbe nyerünk betekintést.

A gyerekeknek szánt tartalmak is tovább bővülnek, azonban most kivételesen a nagy részük csupán felirattal lesz megtekinthető. A mélytengeri mentőcsapat és A Kutya Akadémia új részein túl viszont szinkronnal érkezik Az utolsó srácok a Földön folytatása, illetve a Tűzoltó Sam új részeire is számítani lehet.

A felsorolásból kimaradó további heti újdonságok:

 

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT
Social Distance: Távol, mégis közel
2020. október 15. (szerda), 09:00

Az elszigeteltségben forgatott antológiasorozat a borús és a derűs oldalát is bemutatja annak, hogyan keressük a kapcsolatot egymással, amikor nem lehetünk együtt.

ÚJ ÉVAD | GYEREKEKNEK
A Kutya Akadémia
2020. október 16. (péntek), 09:00

A bundás pajtások ismét kutyonleges kalandra indulnak a rendhagyó suliról szóló sorozatban, melynek a legcukibb és legkíváncsibb kutyakölykök a diákjai.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Álomotthon mindenkinek
2020. október 16. (péntek), 09:00

A McGee Stúdió két tulajdonosa, Shea és Syd McGee jóvoltából valóra válnak a tökéletes és egyedi stílusban kialakított otthont kereső családok álmai.

ÚJ SOROZAT
A kék vér vírus
2020. október 16. (péntek), 09:00

A XVIII. században játszódó történelmi fikcióban Franciaországot titokzatos betegség támadja meg, ami a lázadók és az arisztokrácia közötti brutális összecsapáshoz vezet.

ÚJ SOROZAT
Grand Army
2020. október 16. (péntek), 09:00

Öt diák Brooklyn legnagyobb állami középiskolájából egy kaotikus világban küzd a sikerért, a túlélésért, a szabadságért és azért, hogy saját kezükbe vegyék a jövőjüket.

ÚJ ÉVAD | GYEREKEKNEK
Az utolsó srácok a Földön
2020. október 16. (péntek), 09:00 - magyar szinkronnal

A történet hőse egy 13 éves srác, aki a barátaival összefogva próbálja túlélni a városát elözönlő szörnyek és zombik támadását.

 

FILMEK

ÚJ FILM | STAND-UP
Elvonulás Bert Kreischerrel
2020. október 13. (kedd), 09:00

A rohanó életet élő humorista, Bert Kreischer elvonul egy csöndes erdei házba, hogy megtisztítsa testét-lelkét, és mindeközben vicces barátokat lát vendégül.

ÚJ FILM | GYEREKEKNEK
Mélytengeri mentőcsapat: A Nagy-korallzátony
2020. október 13. (kedd), 09:00

A zenés különkiadásban a mélytengeri mentőcsapatnak meg kell állítani az éhes korallevő tengeri csillagokat, hogy megmentsék új barátjuk törékeny otthonát.

ÚJ FILM | DOKUMENTUM
Marisela Escobedo három halála
2020. október 14. (kedd), 09:00

A dokumentumfilm egy anya fáradhatatlan erőfeszítéseit mutatja be, aki lánya gyilkosát akarja börtönbe juttatni, miután ez nem sikerült a mexikói igazságszolgáltatásnak.

ÚJ FILM | DOKUMENTUM
BLACKPINK: Light Up the Sky
2020. október 14. (szerda), 09:00

A rekordokat döntő koreai BLACKPINK tagjai bemutatják az együttes történetét, és részletesen mesélnek a felemelkedésükhöz vezető út küzdelmeiről és megpróbáltatásairól.

ÚJ FILM
Útmutató bébiszittereknek szörnyvadászathoz
2020. október 15. (csütörtök), 09:00

Amikor halloween estéjén egy mumus és a szörnyei elrabolják a kisfiút, akire vigyáz, a gimis Kelly csatlakozik a Bébiszetterek Rendjéhez, és felveszik a harcot a bestiákkal.

ÚJ FILM
Roona érdekében
2020. október 15. (csütörtök), 09:00

Dokumentumfilm egy vízfejűségben szenvedő indiai kislányról, aki esélyt kap egy sorsfordító műtétre, miután a fényképe futótűzszerűen elterjedt az interneten.

ÚJ FILM
A chicagói 7-ek tárgyalása
2020. október 16. (péntek), 09:00

Ami békés tüntetésnek indult, erőszakos rendőrségi összecsapásba torkollott. Ami utána következett, azt a történelem egyik leghírhedtebb pereként tartják számon.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. október 15. (csütörtök)
Sam, a tűzoltó - új évadok
Óriásláb fia