MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 41. heti újdonságai (okt. 5-11.)

Jövő héten sem maradunk Netflix premierek nélkül. Az újdonságokat a halloween közeledtével számos ilyen hangulatú tartalom is színesíti.

A heti kiemelt filmpremiert ezúttal Adam Sandler szállítja. A főszereplésével készülő egyszerre horrorisztikus és komikus filmben egymaga száll szembe a halloweenkor városát fenyegető veszélyekkel. Hubie, a halloween hőse magyar szinkronnal érkezik és az előzetes alapján már tudjuk, hogy a címszereplő a már megszokott magyar hangján szólal meg. Egy fokkal komorabb hangulatban, a korábbi A Hill-ház szellemének mintáján érkezik egy új történet. Bár a cím hasonló, a helyszín és a szereplők is teljesen megváltoztak. Egy dolog viszont változatlan: A kísértetjárta ház. A Bly-udvarház szelleme az előző sorozathoz hasonlóan és sokak örvendeztetésére magyar szinkronnal mutatkozik be a héten.

Persze, hogy ne csak a nagyok kapják meg az éves halloween dózisukat, a Netflix ifjúsági sorozatai új különkiadásokkal is készülnek. Az ünnep jellemében készülő Csillagsugár és Szuperszörnyecskék epizódjait élvezhetik a kisebbek. A száguldás is tovább folytatódik a Halálos iramban világában játszódó animációs sorozatában. Az új részekben Tony Toretto és barátai tovább folytatják a VÁLTÓ elleni küzdelmüket.

A felsorolásból kimaradó, továbbá érkező premierek:

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT 
Vongozero – Menekülés a tóhoz
2020. október 7. (szerda), 09:00

Az egész civilizációt fenyegető járvány közepette egy maroknyi ember brutális küzdelmet vív a túlélésért, amiben mindent kénytelenek kockára tenni – az emberségüket is.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Deaf U: A siketek egyeteme
2020. október 9. (péntek), 09:00

Ebben a valóságshow-ban a Gallaudet Egyetem siket és nagyothalló diákjai mesélik el saját történetüket, miközben felfedezik az életet.

ÚJ ÉVAD | GYEREKEKNEK
Halálos iramban - Kémfutam
2020. október 9. (péntek), 09:00 - magyar szinkronnal

Egy kormányhivatal felbéreli a kamasz sofőr Tony Torettót és adrenalinfüggő barátait, hogy épüljenek be egy bűnözőkkel teli utcai autóverseny-sorozatba.

ÚJ SOROZAT
A Bly-udvarház szelleme
2020. október 9. (péntek), 09:00 - magyar szinkronnal

Nem minden halott hagyja el végleg e világot. Gótikus románc A Hill-ház szelleme alkotójától, amiben egy au pair dermesztő titkok mélyére ás.

ÚJ ÉVAD
Másképp gondolkozók
2020. október 11. (vasárnap), 09:00

Egy ügyész, aki minden együttérzését elvesztette, egy bátor nyomozónő segítségével dolgozik egy gyilkossági ügyön a korrupt politikai légkörben.

 

FILMEK

ÚJ KÜLÖNKIADÁS | GYEREKEKNEK
Csillagsugár: Halloween hőse
2020. október 6. (kedd), 09:00 - magyar szinkronnal

A kapzsi Halszakáll kapitány ellopja mások halloweeni csemegéjét, ám Csillagsugár és Boost tartogatnak néhány trükköt a visszavágásra!

ÚJ FILM
Hubie, a halloween hőse
2020. október 7. (szerda), 09:00 - magyar szinkronnal

Hubie nem éppen közkedvelt a massachusettsi Salemben, de egy valóban parás Halloween alkalmával a jószívű fickó, aki mellesleg egy gyáva nyúl, a város védelmére kel.

ÚJ FILM | DOKUMENTUM
Bigflo & Oli: Egy hiphop jelenség
2020. október 8. (csütörtök), 09:00

Nézz be a kulisszák mögé a francia rapduóval, Bigflo & Olival ebben a bensőséges zenei dokumentumfilmben, majd kövesd végig a szupersztár testvérek koncertturnéját!

ÚJ FILM
Ginny elveszi Sunnyt
2020. október 9. (péntek), 09:00

A házasságra vágyó, de mindig elutasított agglegény abban reménykedik, hogy megnyeri a korábbi szerelmét azzal, hogy elfogadja a váratlan segítséget: édesanyjától.

ÚJ KÜLÖNKIADÁS | GYEREKEKNEK
Szuperszörnyecskék: Haláli szörnyek napja
2020. október 9. (péntek), 09:00 - magyar szinkronnal

A szuperszörnyik Vida szülővárosában ünneplik a mexikói halottak napját Vida varázslatos családjával, új szörnybarátokkal és egy látványos para-parádéval.

ÚJ FILM
A negyvenéves változat
2020. október 9. (péntek), 09:00

Amikor egy küszködő New York-i drámaíró a negyven közeledik, rapperként kezd új karrierbe.

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. október 9. (péntek)
Bakugan: Battle Planet - új részek