MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang novemberi újdonságai

Vannak csatornák, melyek az ősz végét eleresztik, felkészülnek a téli időszakra, míg mások kicsit jobban megnyomják premierekkel ezt a hónapot, mint magát az egész szezon elejét. Így tesz a Boomerang is.

Rowan Atkinsont talán senkinek sem kell bemutatni, leghíresebb karakterét, Mr. Beant viszont egyértelmű, hogy mindenki ismeri. Az animációs sorozat felélesztésének legújabb évadát még tavasszal láthattuk, nemsokára pedig a folytatás is megérkezik. Az új évad második fele november 16-ától hétköznap a nem épp előkelő 14:00-s sávban lesz látható. Aki lemaradna róla, aznap 20:00-kor újraélheti a premier epizód izgalmait. Szintén ezen a napon folytatódik a Birodalmi alakulat, mely a Boomerang egyik legújabb sorozata, a szeptemberi bemutatkozás után november 16-tól újabb részek érkeznek. Az időpont továbbra is minden nap 18:00-kor lesz, másnap 10 órai ismétléssel.

A csatorna másik új sorozata, a Binky ügynök folytatására viszonylag elég sok időt kellett várni. A májusi premier óta figyelhetjük a PURST ügynökeit munka közben. Az új részekért már nem kell sokat várni. 2-ától minden nap 19:00-ától lesz látható, másnap reggel 11 órai ismétléssel. Ben 10 csatornapremierrel tér vissza később a hónapban. Érkezik a 4. évad második fele. Nagy iramban, alig négy nap alatt darálják le a kimaradt 14 epizódot. A premier 23-ától 26-áig minden nap 12:00-kor lesz négy-négy epizóddal.

Végül, de nem utolsó sorban érkezik egy vadiúj, fél órás kisfilm, melynek érkezéséről írtunk már korábban. Az Alagi úrfi, a királynő vendége című különkiadásban megismerhetjük a mindig bájos, derűlátó vakondot, aki Méyfalva nyüzsgő földalatti városában él, és ő az őrzője a mágia misztikus könyvének. Alagi úrfi leszakít egy rózsát a királynő kertjében. Nem is sejti, hogy ez az apró tett nemcsak az ő, hanem az egész vakondtársadalom életét megváltoztatja. A film premierje 28-án 08:00-kor lesz, ismétlés aznap 20-kor és 29-én 7-kor illetve 13-kor. Információink szerint röviddel a tévés premiert után, már decemberben az HBO GO-n is elérhető lesz a különkiadás. A sorozat érkezése 2021-ben lesz esedékes.