MENTRUM

Skarlát boszi és Vízió fura dolgokba keverednek a Marvel új sorozatában

A dolgok kezdenek furává válni a Marvel univerzumán belül.

A Marvel Filmes Univerzumát (MCU) kibővítő sorozatok sorát hamarosan a WandaVision című Disney+ sorozat nyitja, mely visszahoz egy korábban már elvesztett karaktert. A sorozat címe is elég árulkodó, így nem árulunk zsákbamcskát, ha eláruljuk, magáról Vízióról van szó, a szerepben pedig továbbra is Paul Bettany. Természetesen Skarlát boszorkány, azaz Wanda szerepében még mindig Elizabeth Olsen lesz látható.

Az alábbi előzetest megnézve beigazolódtak a korábbi híresztelések, mely szerint a sorozatban különböző korszakok és műfajok keveredését élvezhetjük. Rögtön az első képkockák visszarepítenek minket, nézőket, az 1950-es évekbe, majd modernebb időkbe is eljutunk, különböző kikacsintásokkal. És ez végig jelen van az előzetes során. Ebből is látjuk mire számíthatunk majd a hamarosan érkező sorozattól. Reméljük a sorozat tudja mi akar lenni, mert mi kicsit eltévedtünk ebben az őrületben.

A Disney egy hivatalos leírást is kiadott, hátha az segít eligazodni: A WandaVision Elizabeth Olsen és Paul Bettany szuperhős karakterei, Skarlát boszorkány és Vízió történetét folytatja. A sorozat a klasszikus televíziózás és a Marvel Filmes Univerzum keveréke, amelyben Wanda Maximoff és Vízió – két szuperhatalmú lény idealizált külvárosi életet élve – kezdi sejteni, hogy semmi sem úgy van, aminek hiszik.



A WandaVision várhatóan még idén bemutatkozik a Disney+ felületén.