Modernizálódnak Croodék - a folytatás előzetese szinkronosan is

Modernizálódnak Croodék - a folytatás előzetese szinkronosan is

A régóta várt folytatás első előzetese már befutott és rögtön magyar nyelven is megtekinthető.

Croodék 2013-ban megmutatták milyen az élet a kőkorban, a moziban elég szép teljesítményt nyújtottak, így a folytatás nem volt kérdéses. Csupán nem gondolta volna senki, hogy hét évet kell rá várni. A Croodék 2 hosszú ideje fejlesztés alatt állt a DreamWorks stúdiójában, idén, 2020-ban viszont beérett a gyümölcs, amit egy előzetessel bizonyít a médiavállalat.

2020 decemberében a DreamWorks Animation újra visszamegy az időben, és vadonatúj kalandba viszi Croodékat. A folytatásban Croodék egy új és biztonságos lakhelyet keresnek, amikor eljutnak egy eddig ismeretlen területre. Már-már paradicsomi a légkör, mikor megismerkednek Jobbagyékkal. Ők képviselik a modern embert, akik jobbak, fejledtebb, előkelőbb vonalat képviselnek Croodékhoz képest. Tudjuk, hogy ha Croodék feltűnnek a színen, ott kő kövön nem marad, és Jobbagyék is megismerhetik a családot.

A magyar hangok mind visszatértek az előzetes erejéig, Bata Évától kezdve Schnell Ádámon keresztül Kerekes Viktóriáig és Pásztor Erzsiig.A Croodék: Egy új kor a tervek szerint december 3-án debütálhat a hazai mozikban.