MENTRUM
Ifjúsági

Életre kel a mestertolvaj

A Netflix animációs sorozata élőszereplős filmet kap, szintén a Netflixre.

A népszerű animációs sorozat, a Carmen, a mestertolvaj, eredeti címén Carmen Sandiego már két évadot és egy interaktív különkiadást kapott a Netflixtől, októberben pedig jön a 3. évad is. Még 2018-ban pletykálni kezdtek egy élőszereplős film elkészítéséről is, melynek már akkor Gina Rodriguezt (Szeplőtelen Jane) szemelték ki főszereplőnek. A hírt mostanra erősítették meg, és azt is megtudhattuk, hogy már biztosan a Netflixre érkezik. A hírek szerint az élőszereplős film jobban megismerteti velünk Carment, ami azzal egyenlő, hogy megkapjuk a főszereplő eredettörténetét. Rodriguez egy nem is olyan régi interjúban megemlítette, hogy a film megmutatja majd Carmen titokzatos múltját, annak a lányét, akit a nézők annyira ismernek és szeretnek.

A Carmen, a mestertolvaj a címszereplő kalandjait követi, eredeti hangja pedig szintén Gina Rodriguez, amitől különlegessé válik a film castingja. Carmen egy mestertolvaj, aki a V.I.L.E gonoszképző szervezetnél tanulta ki a mesterséget. Segítői is vannak Zack és Ivy személyében. Sajnos a két évad során nem derült ki sokminden Carmenről, remélhetőleg az ígéretek valóra válnak és a film tisztába tesz dolgokat, de addig vár még ránk egy 3. évad is októberben, ahol talán a mestertolvaj lány szülei is bemutatkoznak. Legalábbis a rajongók ebben reménykednek.

Amíg a film elkészültét várjuk, addig is meglehet nézni a Carmen, a mestertolvaj első két évadát a Netflixen, egy interaktív különkiadásban pedig segíthetünk is Carmen új küldetésében.