Az M2 októberi újdonságai

Az M2 októberi újdonságai

Rögtön a hónap első napjaiban több újdonság is indul az M2-n, többekközt a Nick Jr.-t is beelőzi egy évadbemutatóval.

Kismackó kalandjai - új sorozat, csatornapremier
2-ától hétköznap 15:55-kor

Az évadnyitóban: Kismackó az után nyomoz, hogy kiszedte le és vitte el az epreit a kis kertjéből.

A Mancs őrjárat - 3. évad, csatornapremier
2-ától hétköznap 19:25-kor

Az évadnyitóban: Al gazda éppen a garázsban szelektál, amiben Rubble is segít. Ám a kutyus egyszer csak elalszik, és különös álmot lát... / Turbó kapitány unokatestvére, Franois éppen egy izgalmas kötéltáncot mutat be, de a madarak zavarják a bemutatót. A sirályok ugyanis kibillentik az egyensúlyából Franois-t. A kutyik már indulnak is, hogy segítsenek a kötéltáncosnak.

Babi kávézója - 2. évad
3-ától hétvégente 06:30-kor

Az évadnyitóban: Szirom asszony kerti partit szervez, ehhez pedig tortát rendel. Babi és a többiek el is készítik, de a tavaszi zápor miatt nem olyan egyszerű célba juttatni a finomságot. / Ábránd imád énekelni, és jó hangja is van, ezért mindenki csak dicséri. Egy idő után viszont sok lesz a hangoskodás a többieknek. Szerencsére Babi épp bulit szervez a kávézóba, ahol megkéri Ábrándot, hogy ő énekeljen.

Mancs őrjárat - Szuperkutyik - új különkiadás, csatornapremier
3-án 18:15-kor

A Mancs őrjárat ismét bevetésen Kaland-öböl védelméért. Ezúttal Humdinger polgármestert és az unokaöccsét, Haroldot kell megállítaniuk. Ők ketten nagyratörő vágyaik dédelgetése közben véletlenül eltérítenek egy meteort, ami Kaland - öbölben ér földet. A kutyusok és Ryder felfedezik, hogy a meteornak szuperereje van, ami ragadós. Így az összes kutyi valamilyen szupererőre tesz szert. Sajnos Humdinger polgármester és Harold is rájönnek, hogy az űrből jött kőzet még jó szolgálatot tehet nekik. Itt az ideje, hogy Rocky, Marshall és a többiek szembenézzenek a feladattal. A bökkenő csak az, hogy Rydert foglyul ejtették.

Clara - Egy tündéri kaland - új film
4-én 18:15-kor

Clara, a fiatal lány egy varázslatos világban él mágusok, törpék, sárkányok között. Erdei házikójában három bajkeverő majom lábatlankodik, majd egy nap egy bűbájos kis sárkány is felbukkan otthonában. Clara nem emlékszik semmire a múltjából, még arra sem, hogy vajon ember-e vagy tündér? Kis barátaival hát útra kel, hogy megtalálja a választ a kérdéseire, valamint, hogy megvédje világát és legyőzze egy gonosz varázsló ármánykodását.A Clara – egy tündéri kalandban klasszikus népmesei hagyományok keverednek humorral, valamint sárkányos elemekkel. Minden korosztály számára egy igazi tündéri kaland.

Állati küldetés - 2. évad, csatornapremier
19-étől hétköznap 16:40-kor

Az évadnyitóban: Chris és Martin megpróbálnak segíteni egy "Aki tüzet okád" nevű oroszlánnak, akinek családját két betolakodó hím oroszlán veszélyezteti.

Kutyapajtik - 2. évad
25-étől hétvégente 09:00-kor

Az évadnyitóban: Rolly és Bingo szomszédságába új lakó költözik; Keia, a nagyon barátságos kutyalány. Ő azonban nem ismeri a környéket, így amikor eltűnik, a kutyapajtik gyorsan a keresésére indulnak, és remek tervük van, hogyan vezessék haza. / Chloe nagyon szeretne egy unikornist, Keia, Bingo és Rolly pedig mindent megtesz, hogy szerezzen egyet.

Kacsamesék - 2. évad
25-étől hétvégente 10:10-kor

Az évadnyitóban: Folytatódik Dagobert bácsi és az unokaöccsei által átélt kalandok sorozata! Dagobert talál egy "kincses térképet", a kacsák pedig izgatottak. Pedig Tiki úgy gondolja, éppen elég egy időre a kalandokból, jobb lenne megismerni egymást, hiszen alig vannak együtt - csak úgy. Ezért egy játékestet javasol, amibe a többiek is beleegyeznek. De ez a játékest sem múlhat el furcsaságok nélkül.

Leo da Vinci - új sorozat
28-ától hétköznap 19:15-kor

Az évadnyitóban: Leo da Vinci és barátai, Lollo és Lisa Firenzébe mennek, az akkoriban virágzó olasz városba, hogy szerencsétpróbáljanak  és tanuljanak. Leo a híres Verocchio mester műhelyében szeretne festészetet tanulni, Lisa Lorenzo de Medici udvarában dolgozik az istállóba, míg Lollo Verocchio mester műhelyében szolgál. Megérkezésük szerencsésen alakul. Leót tanítványai közé fogadja Verocchio mester, és felveszi magához Lollót is, ráadásul Lisa is megkapja a vágyott  munkát. A két fiú az első napon megmenti Lorenzo de Medici és vendégei életét, ami ellen Kabóca, a gonosz kis ember és a kétbalkezes kalózok szövetkeznek.

A kis bankrablók - új film
31-én 18:15-kor

Vidám, bohókás családi vígjáték, 5 és 7 éves kis csibészekkel a főszerepben, akik új otthonukat akarják megmentenni. Robby (5) és Louisa (7) végtelenül elkeserednek, amikor el kell költözniük új otthonukból, mivel a szülők nem tudják fizetni a jelzáloghitelt, így a bank kilakoltatja őket. De miért van a banknak ilyen égető szüksége a pénzre, amikor dugig van a széf? Hisz legalább egy millió van abban a páncélteremben! Időközben a család leköltözik a nagyszülők vidéki birtokára, ám Robby képtelen kiverni a fejéből a bank széfjében látott tömérdek dollárköteget - és tervet eszel ki: Louisa-val együtt belopóznak a bank páncéltermébe, hogy elcsenjék a jelzálog összegét. A rablás remekül alakul - amíg ki nem derül számukra, hogy a bank korrupt igazgatója és a biztonsági őrei által kidolgozott hatalmas pénzcsalásba csöppentek. Hajtóvadászat indul a gyerekek ellen, előbb a városon át, majd egészen a nagyszülők birtokáig, ahol a nagypapa segítségével sikerül végre kimenekülniük az egyre jobban megtépázott, viharvert és istentelenül büdös gengszterek karmai közül.