MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A TV2 Kids októberi újdonságai

Országos premierrel folytatódik egy sorozat a TV2 Kids műsorán.

Wissper - 2. évad
1-jétől hétköznap 18:30-kor tripla résszel

Találkoztál már Wissperrel? Wissper egy kicsi lány, de nem csupán egy átlagos gyerek. Ért az állatok nyelvén!. Ezzel a bűvös képességgel született és minden élőlénnyel szeretteljes kapcsolata van. Egy varázsszó segítségével bárhová eljut, ahol egy állatnak segítségre van szüksége.

Csepp barát - új magyar sorozat
19-étől hétköznap 17:30-kor

A sorozatban egy 4 tagú család életébe pillanthatunk be. Apa, Anya és a két kicsi: Juli óvodás, Bence kisiskolás. Bencét és Julit sok kedves játék, plüss veszi körül, de mind közül van egy legkedvesebb: Csepp. Csepp sokszor a polcon, ágyon, a gyerekek karján ücsörög, de ha úgy látja, hogy segíteni kell, egy szempillantás alatt embernagyságú lesz és megold mindent, tanácsokat ad, segít, hiszen vízből van, ő maga az ÉLET. Természetesen játékosan, kedvesen, néha mondókával, néha énekkel segíti Csepp a gyerekeket az egészséges életmód elsajátításában.

Váratlan utazás - új sorozat, csatornapremier
19-étől hétköznap 19:00-kor

Amikor Blair Stanley, montreali iparost sikkasztással vádolják, 10 éves Sara lányát Avonlea kisvárosába küldi, Edward herceg szigetére. A lány két nagynénjével, Hettyvel és Olivia King-el él tovább.

Robbie, a fóka - új sorozat, csatornapremier
1. évad: 19-étől hétköznap 20:05-kor, 2. évad: 27-étől hétköznap 20:00-kor

Robbie, a fókabébi nem maradhat tovább a fókákat mentő kutatóállomás gondozásában Rügen szigetén. Kényszermegoldásként a fókakutató Dr. Lennart viszi haza magával bérelt tanyájára, ahol Robbie különös intelligenciájával segítséget és sok vidám percet hoz mindenki életébe, és hamarosan igazi családtaggá válik.

A Simpson család - 15. évad, csatornapremier
19-étől hétköznap 22:00-kor dupla résszel

Immár több mint 10 éve fut az amerikai televízióban töretlen, sőt, egyre növekvő népszerűséggel a különös Simpson család hajmeresztően vicces hétköznapjait bemutató rajzfilmsorozat. Az atomerőműben dolgozó, kissé bugyuta Homer, felesége, a kontymagassági világrekordot tartó Marge, egyetlen szertelen fiúk, a mindig minden kópéságra kapható Bart, a család esze, a kis Lisa és a mindig láb alatt totyogó aprócska cumis Maggie népszerűsége mostanra olyan figurákéval vetekszik, mint Mickey Egér, Superman és Tapsi Hapsi! A siker nem véletlen, hiszen a nem csak rikító sárga külsejük miatt abnormális Simpsonék kalandjaik során a mindenki által jól ismert hétköznapi helyzeteket, a legismertebb sztárokat, politikusokat és a legnagyobb filmsikereket figurázzák ki rendkívül eredeti és harsány humorral.