MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 39. heti (szept. 21-27.) újdonságai

Szeptember végéhez közeledve is számíthatunk újdonságokra a héten, bár a korábban megszokottnál visszafogottabb mennyiségben.

A héten érkezik az elmúlt időszak egyik legnagyszabásúbb filmje, melyben a Holmes-család tér vissza a képernyőkre egy új köntösben Millie Bobby Brown, Sam Claflin és Henry Cavill megformálásában. A magyar nézőknek sem kell nyomozókat fogadniuk, hogy rájöjjenek szinkronosan várható-e a bemutató, mert már hosszas hetek óta tudni lehet, hogy bizony magyar nyelven lesz élvezhető a film.

Továbbiakban a dokumentum és az életmód tartalmak kedvelői találhatnak maguknak kikapcsolódást. Ugyanis folytatódik a Jon Favreau gondozásában készülő különfélébbnél különfélébb gasztro érdekességek világába elkalauzoló A séf show. A Kisokos az élethez című sportdokumentumban a siker kulcsához vezető úton kalauzolnak el bennünket az ág nagy emberei, illetve a Tökéletes bűntény című krimiben a 90-es évek Európájának talán egyik legnagyobb megoldatlan rejtélyének nyomába indulhatunk. A gyerekeknek készült tartalmakból is érkezik néhány, azonban ezek csupán eredeti nyelven, csak felirattal lesznek elérhetőek, így a célközönségüket nem igazán fogják megtalálni...

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD | REALITY
Jack Whitehall: Utazások apámmal
2020. szeptember 22. (kedd), 09:00

Jack Whitehall, a kedélyes humorista és zsörtölődő apja, Michael szokatlan ám szórakoztató utazásra indulnak, hogy megerősítsék a köztük lévő családi köteléket.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Kisokos az élethez
2020. szeptember 22. (kedd), 09:00

Elgondolkodtató és inspiráló dokumentumfilm-sorozat, amiben bajnokcsapatok edzői osztják meg a sikeres sportkarrierrel és élettel kapcsolatos személyes tanácsaikat.

ÚJ SOROZAT | GYEREKEKNEK
Mighty Express
2020. szeptember 22. (kedd), 09:00

Téged is vár a Mighty Express! A vonatok és kis barátaik gyors észjárásuknak és a csapatmunkának köszönhetően legyőznek minden útjukba gördülő akadályt.

ÚJ ÉVAD | GYEREKEKNEK
Chico Bon Bon: A majom és a szerszámtartó öve
2020. szeptember 22. (kedd), 09:00

Chico Bon Bon, a majomszaki és Barkácsbrigádja szerszámokkal és mérnöki agyafúrtsággal felfegyverkezve oldja meg Gikszerváros lakóinak minden gondját.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Tökéletes bűntény
2020. szeptember 25. (péntek), 09:00

A dokumentumsorozat a politikus, Detlev Rohwedder 1991-es meggyilkolását vizsgálja, amely Németország viharos újraegyesítésének egyik máig megoldatlan rejtélye.

ÚJ ÉVAD
Séf show
2020. szeptember 24. (csütörtök), 09:00

Jon Favreau író, rendező és az ételek szerelmese Roy Choi séffel, valamint más elismert szakácsokkal és híres vendégekkel karöltve járja körbe a konyha világát.

ÚJ ÉVAD | GYEREKEKNEK
Borsszem Bheem
2020. szeptember 25. (péntek), 09:00

Egy ártatlan kis csöppséget kiapaszthatatlan kíváncsisága – és szuperereje – bajba és kalandok egész sorába keveri indiai szülőfalujában.

ÚJ SOROZAT
Szellemes nővérke
2020. szeptember 25. (péntek), 09:00

A különleges képességekkel megáldott nővér egy világító karddal hadonászik a középiskola sötét zugaiban, hogy megvédje a diákokat a szörnyektől, amelyeket csak ő lát.

ÚJ SOROZAT
Sneakerheads - Edzőcipő minden mennyiségben
2020. szeptember 25. (péntek), 09:00

Devin, a családapa visszaesik edzőcipők iránti megszállottságába, miután a haverja, Bobby rábeszéli egy simlis tervre, amellyel megkaparinthatnak egy legendás cipőt.

 

FILMEK

ÚJ FILM
Szerelmes dal Latashának
2020. szeptember 21. (hétfő), 09:00

Latasha Harlins meggyilkolása az 1992-es Los Angeles-i zavargások gyújtópontja volt. A dokumentumfilm részletesen feltárja a 15 éves lány életét és álmait.

ÚJ FILM
Enola Holmes
2020. szeptember 23. (szerda), 09:00 - magyar szinkronnal

Enola Holmes, az eltűnt édesanyja után kutató elszánt tini nyomozói képességeivel próbálja túlszárnyalni bátyját, Sherlockot, miközben egy menekülő lordnak is segít.

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. szeptember 22. (kedd)
Hölgy
Becsüld meg a földet

2020. szeptember 26. (szombat)
Instant család