MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax októberi újdonságai

Októberben a csajok kerülnek főszerepbe, mikor a Lego lányai új részekkel jönnek, Barbie legújabb filmje is igen gyorsan megérkezik, illetve az orosz Elza is tiszteletét teszi. Talking Tom nem mindennapi mindennapjai is újabb kalandokkal egészülnek ki.

Lego Friends: Lányok bevetésen - 3x09-20
23-án és 30-án 20:00-kor maraton formájában

Íme Andrea, Mia, Emma, Olivia és Stephanie. Öt különleges barátnő, akik egy hősies küldetésre készülnek: megóvni Heartlake City-t a csalóktól. Egy kis móka, egy kis szeretet és rengeteg bátorság megannyi kalanddal fűszerezve!

Talking Tom és barátai - 3. évad
19-étől minden nap 19:30-kor

Talking Tom és Angela úgy döntenek, hogy végre elkezdenek randevúzni! Vajon ennek barátaik is örülnek? És miért kerül veszélybe a cégük? Sikerül megmenteni? Ha kíváncsi vagy hogyan alakul a történetük, kövesd szórakoztató kalandjaikat!

Barbie – Hercegnő kaland (Barbie Princess Adventure) - új film
24-én 16:00-kor

Ebben a musicalben fantasztikus dalokkal és új barátokkal vár Barbie. Barbie és barátai Floravia országába utaznak, hogy találkozzanak Amelia hercegnővel, aki nagyon hasonlít Barbie-ra. Amelia hercegnő ideges a királynővé válás miatt. Az az ötlete támad, hogy szerepet cserél Barbie-val, aki ezáltal megtapasztalhatja milyen is a modern hercegnők élete. Titkuk azonban csak addig van biztonságban, amíg egy rivális herceg rá nem jön az igazságra.

Hókirálynő 2. - új film, csatornapremier
31-én 20:00-kor

Élt egyszer egy kegyetlen, fagyos szívű Hókirálynő, aki egykor dermesztő télbe borította az egész világot. Hatalmát egy jószívű, bátor kislánynak, Gerdának sikerült megtörnie, amiben segítségére volt Orm, a troll. Orm egykor a Hókirálynő szolgálatában állt, ám végül a barátai kedvéért legyőzte gyávaságát, és szembefordult a félelmetes királynővel.
Az átok megtörése után felenged a fagy, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Orm kiszabadítja a trollokat a jég fogságából, hőstettét azonban nem meri felvállalni, nehogy kiderüljön, hogy ő igazából a Hókirálynő szolgája volt. Így hát teljes ismeretlenségben bányászként tengeti a hétköznapjait szeretett nagyija oldalán.
Egy nap a trollok királya közhírré teszi, hogy férjet keres az unokahúgának, Maribel hercegnőnek, és a kiválasztott lovag a fele királyságát is elnyeri. Orm kapva kap az alkalmon, ő is jelentkezik a próbára, de a döntő pillanatban mégis inába száll a bátorsága. Azt lódítja, egyedül győzte le a Hókirálynőt. Hazugságával olyan események láncolatát indítja el, amely újra rászabadítja a világra a gonosz fagyos erejét...