MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang októberi újdonságai

A főszerepben Scooby-Doo!

Október az ijesztgetésről is szól, köszönhetően a hónap végi halloweenek. Az ijesztgetéshez pedig mi passzolna jobban, mint a szellemek, boszorkányok és más szörnyek. És vajon ezen lények kinek az életével fonódtak össze? Természetesen Scooby-Doo-éval és a Rejtély Rt. tagjaival, ők pedig egész jövő hónapban uralkodni fognak a Boomerang képernyőjén.

A Cartoon Network testvércsatornája Scooby-Doora építi az októbert, ami egy új évadot és egy új műsorblokkot jelent. Kezdésként 10-étől az igen kreatív magyar című Retteg-hetek Scoobyval című blokk mutatkozik be, mely naponta 13:00-17:00 közt lesz látható Scoobys filmekkel és a Csak lazán, Scooby-Doo illetve a Scooby-Doo és (sz)Társai válogatott epizódjaival.

Említettük, hogy két elemre van felhúzva az október. A fentiek mellett 26-án elindul a Scooby-Doo és (sz)Társai 2. évada. A sorozat új részei minden nap kerülnek adásba 15:00-s adáskezdéssel. Aki lemaradna a premier részekről, annak is biztosít lehetőséget a pótlásra a Boomerang. Az már más kérdés, hogy nem a legelőkelőbb időpontot sikerült megtalálni, ugyanis ez másnap reggel 06:00-s időpontot jelent.

Folytatódó újonságként a Pat, a kutya tartható számon.