MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Birodalmi alakulat magyar hangjai

A kisebb korosztály számára mutatkozik be a Birodalmi alakulat, korántsem ismeretlen magyar hangokkal.

Ismerd meg a Birodalmi alakulat szereplőit! Az öt elszánt hősies állatkát, akik mindent megtesznek azért, hogy megmentsék birodalmukat, fajukat és a bajbajutottakat! Az egyetlen szupermenő robottá alakítható csúcsmodern járműveikkel a Birodalmi alakulat tagjai a természeti katasztrófák megállításáért és világuk megmentéséért küzdenek. 

A Birodalmi alakulat vezetője Luka, a rettenthetetlen farkas az Erdei Birodalomból; tagjai pedig Jabari, a cuki és sebes gepárdkölyök a Síkságról; T.J., a borz a Kanyon Birodalomból; Norvyn, a jegesmedve a Jég Birodalomból; és végül, de nem utolsó sorban Dalilah, a gorilla Dzsungel Birodalomból. A csapat minden tagjának jutott egy csúcsmodern jármű, amelyek segítségével a természeti katasztrófák megállításáért és világuk megmentéséért küzdenek.

A magyar hangok egyáltalán nem ismeretlenek, a rajongók bánatára újra hallhatjuk Baráth Istvánt, Markovics Tamás viszonylag elég rég kapott új animációs sorozatfőszerepet, míg Kelemen Kata üde színfolt a többiek mellett. Az újabb generáció magyar hangjainak táborát erősíti Gáll Dávid, aki eddig mellékszerepeket kapott, de mint gyerekszínész egyre foglalkoztatabbá válik, biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan még több sorozatban és még kiemeltebb szerepekben tűnik fel.

A magyar szöveget Horváth Anikó írta, kinek neve kevésbé lehet ismerős, a mi adatbázisunkban is mindössze háromszor tűnt fel mindezidáig. Neki köszönhetjük a Shimmer és Shine, a Flash és a Ronkok, illetve a Totál Drámaráma utolsó részeinek szövegeit is.

Luka - Baráth István
Jabari - Gáll Dávid
Norvym - Bognár Tamás
Dalilah - Kelemen Kata
TJ - Markovics Tamás
Mittens McGuirk - Őssi Ildikó
Sprocket - Csifó Dorina
Polgármester - Bácskai János
Liberty Lomposfarok - Szabó Zselyke
Dr. Sabre - Kassai Károly

További magyar hangok: Seder Gábor

Bemondó: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Horváth Anikó
Hangmérnök: Császár-Bíró Szabolcs
Vágó: Csabai Dániel
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Faragó József
Produkciós vezető: Marjay Szabina

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Birodalmi alakulat minden nap 18:00-kor látható a Boomerangon.