Utánajártunk, mely Disney-műsorok folytatódnak az M2-n

Utánajártunk, mely Disney-műsorok folytatódnak az M2-n

Többször kérdeztetek már egy-egy Disney-műsor folytatása felől az M2-n. Megpróbáltunk utánajárni mire számíthatunk.

2016 óta a Disney Junior tartalmak hazai vetítéséért az M2 felel, több műsor csak nekik köszönhetően folytatódhatott és látható azóta is képernyőn. Nekik köszönhetően láthatjuk a Vampirina, a Mickey és az autóversenyzők vagy a Goldie és Mackó aktuális új részeit, melyeket anno a Disney Junior kivezetésekor kényszerből nem láthattunk. Mivel a Disney Csatorna teljesen lemondott erről a korosztályról, az M2-n a sor, hogy kiszolgálja ezt a közönséget.

Kérdeztetek már néhányszor egyes konkrét címek felől, mi pedig megpróbáltunk utánajárni, mely műsorok folytatásával tervez a közeljövőben a gyerekcsatorna. A legtöbbször előforduló cím az a Kacsamesék modern feldolgozása, amiről jó híreket kaptunk az MTVA sajtóosztályától, ugyanis terveznek a sorozat második évadával, mely kisebb lemaradással, de legalább érkezni fog. Egy másik fontos cím A Büszke birtok oroszlán őrsége, Az oroszlánkirály spinoff sorozata, melyből immár a 3. és egyben befejező évadot várhatjuk.

A Disney Csatorna újabban többször is ismételni kezdte az Elena, Avalor hercegnője eddig leadott részeit, de a második évad 5. részén túl sosem jutottak. Jó hír lehet, hogy az M2 ezzel a folytatással is tervez, miután az első évadot már megismételték néhányszor. Országos premierként debütál hamarosan a Kutyapajtik 2. évada is, melyből szintén nagyobb a lemaradás, de legalább lehet örülni a folytatásnak. Végül pedig azt is megtudtuk, miután a félbemaradt 4. évadot az M2 fejezte be, hamarosan érkezni fog a Dr. Plüssi 5. és egyben lezáró évadja is. Az, hogy pontosan mikor is érkeznek ezek a bemutatók, még nem lehet tudni, viszont mindenképpen jelezni fogjuk őket a csatorna havi újdonságos cikkeiben. Kövessétek őket folyamatosan.