MENTRUM
Videók

DC FanDome: Befutott a Snyder-féle Igazság Ligája előzetese

Igen, megtörténik. A rajongók követelték, a Warner pedig végre beadta a derekát.

A Zack Snyder-féle Igazság Ligája a DC FanDome keretein belül megkapta első előzetesét, mely eddig sosem látott jeleneteket mutat be, aminek fényében a film korábbi változata egy teljesen másik filmnek tűnik. Feltűnik a fekete ruhás Superman, Darkseid, és Zack Snyder ironikus zeneválasztásába is betekinthetünk. Nézzétek meg az előzetest, egyből érthetővé válik ez az észrevétel.

Az előzetes rögtön Darkseiddal indít, aki a film korábbi változatában csak említésként jelent meg, illetve még fontosabb, hogy aláfestő zeneként Leonard Cohen Hallelujah című dala hallható. Ez egyfajta köszönetnyilvánítás is lehet, hogy végre elkészülhet az ő víziója is, illetve Snyder kézjegyének nyoma is lehet, aki ugyanezt a dalt használta a szintén általa rendezett Watchmen - Az őrzők című film egyik legikonikusabb jelenetében. Felbukkan Steppenwolf is, aki szintén fazonigazításon esett át, a korábbi verzióból teljesen kihagyott Iris West is látható lesz Kiersey Clemons alakításában.

A Zack Snyder víziójával megálmodott Igazság Ligája ezúttal nem a mozikba kerül, hanem egyenesen az HBOM ax streaming szolgáltatásra kerül. Hosszúságából kifolyólag - mely nagyjából 4 órás lesz - film helyett minisorozatként debütál, négyszer egy órában. Pontos bemutató dátum még nem érkezett, de a korábbi hírek 2021-es évről számoltak be.