MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 36. heti (aug. 31. - szept. 6.) újdonságai

Sokak bánatára és persze örömére megkezdődik az eszméletlen hőséggel záró nyár után a névleges ősz. Netflixen premierek szempontjából elég sűrű hónapnak nézünk elébe, de ne szaladjunk ennyire előre. Legeltessük szemeinket most csak az első hét újdonságaira.

A Netflix ismét nekifut a végtelen világűrnek egy új sorozatban. A főszerepben a két Oscar-díjas Hilary Swank. A színésznő karakterének hátra kell hagynia az egész családját, hogy beteljesítse azt amit a haza megkövetel tőle. A távolban című űrdrámasorozat bemutatója pénteken várható. Úgy tűnik, hogy bánatunkra magyar szinkron nélkül...

Filmek szempontjából sem kell a héten csalódnunk. A lazább romkomok kedvelőinek rögtön magyar szinkronnal érkezik a Garantált szerelem, illetve felirattal, de érkezik a két Oscar-díjas Charlie Kaufman ("Egy makulátlan elme örök ragyogása") rideg hangvételű filmdrámája Jesse Plemons ("Breaking Bad", "Fargo") és Jessie Buckley ("Csernobil") főszereplésével.

Interaktív különkiadással tér vissza a nézőket már oly sokszor meghódító Bébi úr a Netflix első magyar szinkronnal debütáló, a kalandjátékokhoz hasonló, a nézők által feleltválasztós formátumában. A DreamWorks háza tájáról a héten nem csak a Bébi úr totyog be, hanem Lucy és barátai is visszatérnek a Szilaj: Lovasiskola következő részeiben.

A már megszokott hónap kezdő dömping keretében számos vásárolt tartalom érkezik a kínálatba. A filmek közül azonban kiemelendő egy sorozat, miszerint érkezik a Gotham 5. évada is. Egyelőre nem tudjuk biztosan, hogy számíthatunk-e magyar szinkronra a DC tán leghíresebb városában játszódó sorozatában, mivel a TV2 Csoport szárnyai alá tartozó Prime még mindig nem tűzte adásba a befejező évadot. 

Az összeállításból kimaradó tartalmakról részletesebben:

 

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT | STAND-UP
Felipe Esparza: Rossz döntések
2020. szeptember 1. (kedd), 09:00

Két fellépés, egy angolul, egy spanyolul – Felipe Esparza viszont a nyelvtől függetlenül mindig lenyűgöző.

ÚJ SOROZAT | REALITY
A konyhafőnök asztaláról: BBQ
2020. szeptember 2. (szerda), 09:00

Emmy-díjra jelölt sorozat a barbecue szaftos és füstös világáról az USA, Ausztrália és Mexikó elismert séfjeivel és pitmestereivel.

ÚJ SOROZAT
Tényleg szerelem volt?
2020. szeptember 3. (csütörtök), 09:00

Az egyedülálló anya, aki évek óta nem randizott, elkezdi újra felfedezni a szerelmet és önmagát, amikor négy nagyon különböző férfi tűnik fel az életében.

ÚJ SOROZAT
Az ifjú Wallander
2020. szeptember 3. (csütörtök), 09:00

A népszerű karakter, Kurt Wallander eredettörténete, amiben az éles eszű újonc zsaru egy nagy port kavaró, gyűlöletből elkövetett robbantási ügyben nyomoz.

ÚJ ÉVAD | GYEREKEKNEK
Szilaj, a szabadon száguldó: Lovasiskola
2020. szeptember 4. (péntek), 09:00 - magyar szinkronnal

Új fejezet kezdődik Lucky és barátai életében: elhagyják Miraderót, hogy az előkelő Palomino Hegyfok Lovasakadémiára költözzenek, és ott tanuljanak tovább.

ÚJ SOROZAT
A távolban
2020. szeptember 4. (péntek), 09:00

Emma Green parancsnok hátrahagyja férjét és lányát, hogy hároméves, veszélyes marsi küldetésre induljon nemzetközi űrhajóscsapatával.

 

FILMEK

ÚJ INTERAKTÍV KÜLÖNKIADÁS | GYEREKEKNEK
Bébi úr: Kapd el a bébit!
2020. szeptember 1. (kedd), 09:00 - magyar szinkronnal

Úgy véled, hogy remek főnök lennél? Az interaktív különkiadásban próbára teheted a képességeidet, és megtudhatod, hogy a Bébi Rt. 16 állása közül melyik passzol hozzád.

ÚJ KÜLÖNKIADÁS | GYEREKEKNEK
True: A barátság napja
2020. szeptember 1. (kedd), 09:00

Amikor egy hatalmas rák megszerzi Grizelda barátságkarkötőjét és sellővé változtatja őt, True a víz alá merül, hogy mágikus varázslatokkal mentse meg a napot.

ÚJ FILM
A meccs
2020. szeptember 1. (kedd), 09:00

Egy olasz salakpályán lejátszott focimeccs végítéletté válik egy fiatal játékos, az edzője, valamint a csapatuk tulajdonosa számára, akik belső démonaikkal küzdenek.

ÚJ FILM
Szörnyszülöttek - Egy vagy közülünk
2020. szeptember 2. (szerda), 09:00

Egy rejtélyes csavargó révén a félénk konyhásnő rájön, hogy szupererővel bír, és ezzel nincs egyedül, majd egy gusztustalan, széleskörű összeesküvésre bukkan.

ÚJ FILM
Garantált szerelem
2020. szeptember 3. (csütörtök), 09:00 - magyar szinkronnal

Felforrósodik a levegő, amikor a pénzszűkében lévő ügyvéd elvállalja a vonzó ügyfél képviseletét a szerelmet ígérő randioldal elleni perben.

ÚJ FILM | STAND-UP
Afonso Padilha: Szegény teremtés
2020. szeptember 3. (csütörtök), 09:00

A brazil humorista, Afonso Padilha személyes hangvételű estje során felidézi karrierje kezdeti szakaszát, valamint fergeteges történeteket mesél el gyermekkoráról.

ÚJ FILM
A befejezésen gondolkozom
2020. szeptember 4. (péntek), 09:00

Bár a lánynak kételyei vannak friss szerelmével kapcsolatban, elindul vele meglátogatni a szüleit, akik egy félreeső farmon élnek.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. szeptember 1. (kedd)
Gotham (5. évad)
Gyilkos kobold
Derék Dudley
Rekviem egy álomért
Szombat esti láz
Az 1000 halott háza
Annie
Földre szállt boszorkány
Pénzcsináló
Chucky átka
Délibáb
Upgrade – Javított verzió
Honor nélkül
Viktoria: A Tale of Grace and Greed
Az ember tragédiája
Manieggs - Egy kemény tojás bosszúja
Valami Amerika
Lora
Question in Details

2020. szeptember 2. (szerda)
Superfly

2020. szeptember 4. (péntek)
Ovizsaru
Dante pokla
Félelem és reszketés Las Vegasban
Halálsoron
Vágy és vezeklés
Elcserélt életek
Ördög
Pofázunk és végünk
Hogyan rohanj a veszTEDbe
A mindenség elmélete