Ifjúsági

Spinoffot kap A klónok háborúja - jön a The Bad Batch

A Disney A klónok háborúja végeztével sem mond le a Star Wars eme világáról, berendelte ugyanis a spinoffját. És már 2021-ben tervezik az elindítását.

A Star Wars: A klónok háborúja sikere kétségtelen. 2008-ban mutatkozott be, akkor még a Cartoon Network-ön, ám mikor a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, 2013-ban kaszát kapott a sorozat. A rajongók végtelen kitartásának köszönhetően 2020-ra elkészült a 7. és egyben utolsó évad, mely már a Disney+-ra készült. Az utolsó évad korábban el nem készült koncepciókon, félkész epizódokon alapult, amiket természetesen immár befejezett a stáb.

A 7. évad első néhány része Anakin Skywalker és Rex kapitány közös kalandját mutatja be, akik összefognak egy különleges rohamosztagos csapattal, a The Bad Batch nevűvel. A csapat tagjai egyenként kivételesek egy-egy bizonyos dologban, legyen az pontosság vagy erő. 

A Disney most lényegében ezen sztoriban bemutatott csapatnak ad egy spinoffot, egy saját sorozatot. A Star Wars: The Bad Batch történetileg nem sokkal a 66-os parancs eseményei után veszi fel a fonalat, mikor az osztag menekülni kényszerül.

Dave Filoni (Star Wars: A klónok háborúja, The Mandalorian) visszatér a vezető produceri feladatkörbe. Mellé csatlakozik még Athena Portillo (Star Wars: A klónok háborúja, Star Wars: Lázadók), Brad Rau (Star Wars: Lázadók, Star Wars: Ellenállás) és Jennifer Corbett (Star Wars: Ellenállás).

A sorozat már 2021-ben bemutatkozik a Disney+ felületén.

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.