Ifjúsági

Nyerj bepillantást a Netflix új sorozatába, a The Cuphead Show-ba

A Netflix és a Studio MDHR bepillantást enged a készülő The Cuphead Show című sorozatukba.

A The Cuphead Show lassan egy éve, tavaly júliusban lett hivatalosan bejelentve, melyről mi is írtunk akkor. A sorozat a 2014-ben indult és hirtelen nagy népszerűséget szerző videojáték alapján készül, mely már alapból hasonlít egy 1930-as évekbeli rajzfilmre, így igazán jó alapokat szolgáltat a szériához az egyedi stílusával. Ezt a stílust pedig a készítők igyekeztek megtartani a széria készítésekor is.

A megtartott stílus mellett az írók úgy írják az epizódokat, hogy az a gyerekek és felnőttek számára ugyanúgy élvezhető legyen. Nemrég bepillantást adott a stúdió a készülő műbe, ám ezen kívül sok információt nem osztottak meg a közönséggel, vagyis még azt sem tudni, mikorra várható a bemutató.A látottak alapján mit gondoltok a készülő sorozatról? Ha a munkálatok megfelelő ütemben haladnak, a kész termékből akár 2021 második felében már láthatunk is néhány epizódot.
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.