MENTRUM
Ifjúsági

Comic-Con@Home: nézd meg a Ben 10 kontra univerzum előzetesét

Idén a Comic-Con beköltözött az érdeklődők képernyőire, így könnyebb követni kedvenceink legújabb híreit. A Cartoon Network itt mutatta be a Ben 10 vs. The Universe: The Movie előzetesét. A film még idén ősszel debütál.

A Comic-Con@Home nevű rendezvény váltotta idén a San Diego Comic-Cont, ami a jelenlegi járványügyi helyzet miatt online került megrendezésre. A Ben 10 vs. The Universe: The Movie a 2016-ban újraindított Ben 10 sorozathoz készült tévéfilm.

Az előzetes rögtön egy visszaszmlálással és feszültségkeltő pillanatokkal indul, majd Ben Sugárrájaként az űrbe megy, ahol egy sugár segítségével az űr más-más pontjaira kerül. A tét ezúttal nem más, mint maga az univerzum. Kiderül, hogy a film főgonosza Vilgax lesz, de több kisebb ellenség is felbukkan. Az először a Ben 10: Idegen erőkben megismert incurseanok tiszteletüket teszik a filmben, a Szellem nevű idegen omnitrix-beli mását adó Zs'Skayr vagy maga Tetrax is kap némi képernyőidőt.

Rég látott idegenekből sem lesz hiány, feltűnik ugyanis Way Big, vagyis Óriás/Gömböc vagy éppen négy évad után először mutatják meg Azmuthot, az Omnitrix megalkotóját.



A Ben 10 vs. The Universe: The Movie az Egyesült Államokban egyenlőre dátum nélküli, őszi bemutatót kap, míg Európában októberi időpontra lehet számítani, a lengyel szomszédaink már bejelentették, hogy a 10. hónapban érkezik, így várhatóan nálunk is ekkortájt várható.