Ifjúsági

[email protected]: nézd meg a Ben 10 kontra univerzum előzetesét

Idén a Comic-Con beköltözött az érdeklődők képernyőire, így könnyebb követni kedvenceink legújabb híreit. A Cartoon Network itt mutatta be a Ben 10 vs. The Universe: The Movie előzetesét. A film még idén ősszel debütál.

A [email protected] nevű rendezvény váltotta idén a San Diego Comic-Cont, ami a jelenlegi járványügyi helyzet miatt online került megrendezésre. A Ben 10 vs. The Universe: The Movie a 2016-ban újraindított Ben 10 sorozathoz készült tévéfilm.

Az előzetes rögtön egy visszaszmlálással és feszültségkeltő pillanatokkal indul, majd Ben Sugárrájaként az űrbe megy, ahol egy sugár segítségével az űr más-más pontjaira kerül. A tét ezúttal nem más, mint maga az univerzum. Kiderül, hogy a film főgonosza Vilgax lesz, de több kisebb ellenség is felbukkan. Az először a Ben 10: Idegen erőkben megismert incurseanok tiszteletüket teszik a filmben, a Szellem nevű idegen omnitrix-beli mását adó Zs'Skayr vagy maga Tetrax is kap némi képernyőidőt.

Rég látott idegenekből sem lesz hiány, feltűnik ugyanis Way Big, vagyis Óriás/Gömböc vagy éppen négy évad után először mutatják meg Azmuthot, az Omnitrix megalkotóját.A Ben 10 vs. The Universe: The Movie az Egyesült Államokban egyenlőre dátum nélküli, őszi bemutatót kap, míg Európában októberi időpontra lehet számítani, a lengyel szomszédaink már bejelentették, hogy a 10. hónapban érkezik, így várhatóan nálunk is ekkortájt várható.

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.