Újdonságok

A Netflix 30. heti (júl. 20-27.) újdonságai

Új évadok és új filmek a Netflix következő heti újdonságai között.

Visszatér A csókfülke. A második film az előzőhöz hasonlóan most is az ugyanezzel a címmel megjelent könyvet veszi alapul. Egy rövidke időbeli ugrással, de a történet ott folytatódik, ahol az előzőleg abbamaradt. A főbb szerepekben változatlanul Joey King, Joel Courtney és Jacob Elordi. Az első rész már magyar szinkronnal elérhető a Netflix kínálatában, a második részhez pedig már a magyar szinkronos előzetes is.

A kicsik sem maradnak tartalom nélkül, ugyanis egy újabb különkiadással térnek vissza a Sárkánylovasok. A Mentőosztag ezúttal egy nagyon ritka sárkány, a Dalszárnyú nyomába erednek. A DreamWorks sorozata mellett egy egész estés filmmel tér vissza régebben a Nickelodeon reklámszüneteiben rövidfilmeikkel is megforduló Larva. Bogár-sziget - A film a héten érkezik a kínálatba.

Az előző évad zsúfolt ázsiai Street Food-kultúra lélegzetelállító képsorai után a stáb most Latin-Amerikába látogat el, hogy nem csak az ételek kerüljenek lencsevégre, hanem azoknak a mögöttük lapupló emberek szívszaggató történetei, akik az életüket tették fel az ételek összehozó erejére.

Új évadok tekintetében is eléggé sűrű hétnek nézünk elébe, mert olyan közkedvelt sorozatok folytatódnak, mint a A norheimi vikingek, a Hogyan adjunk el drogokat a neten (villámgyorsan) és az Ashley Garcia: Szerelmes géniusz.

A tényleges premierlistából csak néhányat emeltünk ki feljebb, a továbbiak alább találhatóak:

 

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Ashley Garcia: Szerelmes géniusz (Ashley Garcia: Genius in Love)
2020. július 20. (hétfő), 9:00

A 15 éves tudós, Ashley Garcia a modern tiniélet titkait kutatja, miután az ország másik végébe költözik robotikát tanulni.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Utcai ételek: Latin-Amerika (Street Food: Latin America)
2020. július 21. (kedd), 9:00

A hagyomány és az újítás jól megfér egymással egy tányéron. Latin-amerikai szakácsaink saját történeteiken keresztül bizonyítják ezt be a pörgős dokusorozatban.

ÚJ ÉVAD
Hogyan adjunk el drogokat a neten (villámgyorsan) (How to Sell Drugs Online (Fast))
2020. július 21. (kedd), 9:00

Egy kocka tini története, aki vissza akarja szerezni exbarátnőjét, ezért elkezd az interneten ecstasyt árulni, és Európa legnagyobb drogdílerévé válik.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Szerelem az autizmus spektrumban (Love on the Spectrum)
2020. július 22. (szerda), 9:00

A szerelem bonyolult ügy. Az autizmussal élő fiataloknak viszont a randizás kiszámíthatatlan világa még nehezebb terep, mint másoknak.

ÚJ ÉVAD
A norheimi vikingek (Norsemen)
2020. július 22. (szerda), 9:00

790-ben a Norheimben élő vikingek szenvedélyes élete magában foglalta a fosztogatást, rablást, mások rabszolgasorba döntését és a problémák erőszakos megoldását.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
A félelem városa: New York a maffia ellen (Fear City: New York vs The Mafia)
2020. július 22. (szerda), 9:00

Az 1970-es és 80-as években New Yorkot öt maffiacsalád uralta, amíg szövetségi ügynökök egy csoportja belevágott az elképzelhetetlenbe, és lekapcsolta őket.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Ereszd ki a hangod! - Spanyolország (Sing On! Spain)
2020. július 24. (péntek), 9:00

Ebben a pörgős és lendületes karaokeversenyben a legkülönfélébb foglalkozású résztvevők szállnak harcba a 30.000 eurós fődíjért.

ÚJ ÉVAD
Cseles csajok (Good Girls)
2020. július 26. (vasárnap), 9:00

Három külvárosi anyuka kirabolja a helyi boltot, hogy rendbehozzák anyagi helyzetüket, és önállóvá válhassanak – együtt.

 

FILMEK

ÚJ FILM | STAND-UP
Jack Whitehall: Csak viccelek (Jack Whitehall: I'm Only Joking)
2020. július 21. (kedd), 9:00

Legújabb műsorában Jack Whitehall boldog párokról, hotelbeli életről, az emberi hülyeségről és sokat utazó édesapjáról mesél végtelenül vicces sztorikat.

ÚJ FILM | GYEREKEKNEK
Bogár-sziget - A film (The Larva Island Movie)
2020. július 23. (csütörtök), 9:00

A nagy sikerű sorozat filmes folytatásában Chuck hazatér, és elmeséli egy riporternek, milyen volt az élet a szigeten dilis lárvahaverjaival, Pirossal és Sárgával.

ÚJ FILM
Áldozat a viharnak (Offering to the Storm)
2020. július 24. (péntek), 9:00

Amaia gyanús csecsemőhalálok és szörnyű rituálék ügyében nyomoz, miközben a körülötte lévők nagy veszélybe kerülnek. A Baztan-trilógia harmadik része.

ÚJ FILM
A csókfülke 2. (The Kissing Booth 2)
2020. július 24. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Elle a továbbtanulást tervezgeti, miközben távkapcsolatban él Noah-val, megváltozik a kapcsolata legjobb barátjával, Lee-vel, és új osztálytársa sem hagyja hidegen.

ÚJ KÜLÖNKIADÁS | GYEREKEKNEK
Sárkánylovasok: Mentőosztag: A Dalszárnyú titka (Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing)
2020. július 24. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Amikor egy éneklő sárkány gyönyörű hangja hipnotizálja a sárkányokat és Huttsgalor népét, a sárkánylovasoknak meg kell törniük a varázst.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. július 21. (kedd)
Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom)

2020. július 22. (szerda)
Lopom a sztárom (The Bling Ring)
Az alapító (The Founder)

2020. július 26. (vasárnap)
A hitehagyott (First Reformed)

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.