A Netflix 30. heti (júl. 20-27.) újdonságai

A Netflix 30. heti (júl. 20-27.) újdonságai

Új évadok és új filmek a Netflix következő heti újdonságai között.

Visszatér A csókfülke. A második film az előzőhöz hasonlóan most is az ugyanezzel a címmel megjelent könyvet veszi alapul. Egy rövidke időbeli ugrással, de a történet ott folytatódik, ahol az előzőleg abbamaradt. A főbb szerepekben változatlanul Joey King, Joel Courtney és Jacob Elordi. Az első rész már magyar szinkronnal elérhető a Netflix kínálatában, a második részhez pedig már a magyar szinkronos előzetes is.

A kicsik sem maradnak tartalom nélkül, ugyanis egy újabb különkiadással térnek vissza a Sárkánylovasok. A Mentőosztag ezúttal egy nagyon ritka sárkány, a Dalszárnyú nyomába erednek. A DreamWorks sorozata mellett egy egész estés filmmel tér vissza régebben a Nickelodeon reklámszüneteiben rövidfilmeikkel is megforduló Larva. Bogár-sziget - A film a héten érkezik a kínálatba.

Az előző évad zsúfolt ázsiai Street Food-kultúra lélegzetelállító képsorai után a stáb most Latin-Amerikába látogat el, hogy nem csak az ételek kerüljenek lencsevégre, hanem azoknak a mögöttük lapupló emberek szívszaggató történetei, akik az életüket tették fel az ételek összehozó erejére.

Új évadok tekintetében is eléggé sűrű hétnek nézünk elébe, mert olyan közkedvelt sorozatok folytatódnak, mint a A norheimi vikingek, a Hogyan adjunk el drogokat a neten (villámgyorsan) és az Ashley Garcia: Szerelmes géniusz.

A tényleges premierlistából csak néhányat emeltünk ki feljebb, a továbbiak alább találhatóak:

 

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Ashley Garcia: Szerelmes géniusz (Ashley Garcia: Genius in Love)
2020. július 20. (hétfő), 9:00

A 15 éves tudós, Ashley Garcia a modern tiniélet titkait kutatja, miután az ország másik végébe költözik robotikát tanulni.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Utcai ételek: Latin-Amerika (Street Food: Latin America)
2020. július 21. (kedd), 9:00

A hagyomány és az újítás jól megfér egymással egy tányéron. Latin-amerikai szakácsaink saját történeteiken keresztül bizonyítják ezt be a pörgős dokusorozatban.

ÚJ ÉVAD
Hogyan adjunk el drogokat a neten (villámgyorsan) (How to Sell Drugs Online (Fast))
2020. július 21. (kedd), 9:00

Egy kocka tini története, aki vissza akarja szerezni exbarátnőjét, ezért elkezd az interneten ecstasyt árulni, és Európa legnagyobb drogdílerévé válik.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Szerelem az autizmus spektrumban (Love on the Spectrum)
2020. július 22. (szerda), 9:00

A szerelem bonyolult ügy. Az autizmussal élő fiataloknak viszont a randizás kiszámíthatatlan világa még nehezebb terep, mint másoknak.

ÚJ ÉVAD
A norheimi vikingek (Norsemen)
2020. július 22. (szerda), 9:00

790-ben a Norheimben élő vikingek szenvedélyes élete magában foglalta a fosztogatást, rablást, mások rabszolgasorba döntését és a problémák erőszakos megoldását.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
A félelem városa: New York a maffia ellen (Fear City: New York vs The Mafia)
2020. július 22. (szerda), 9:00

Az 1970-es és 80-as években New Yorkot öt maffiacsalád uralta, amíg szövetségi ügynökök egy csoportja belevágott az elképzelhetetlenbe, és lekapcsolta őket.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Ereszd ki a hangod! - Spanyolország (Sing On! Spain)
2020. július 24. (péntek), 9:00

Ebben a pörgős és lendületes karaokeversenyben a legkülönfélébb foglalkozású résztvevők szállnak harcba a 30.000 eurós fődíjért.

ÚJ ÉVAD
Cseles csajok (Good Girls)
2020. július 26. (vasárnap), 9:00

Három külvárosi anyuka kirabolja a helyi boltot, hogy rendbehozzák anyagi helyzetüket, és önállóvá válhassanak – együtt.

 

FILMEK

ÚJ FILM | STAND-UP
Jack Whitehall: Csak viccelek (Jack Whitehall: I'm Only Joking)
2020. július 21. (kedd), 9:00

Legújabb műsorában Jack Whitehall boldog párokról, hotelbeli életről, az emberi hülyeségről és sokat utazó édesapjáról mesél végtelenül vicces sztorikat.

ÚJ FILM | GYEREKEKNEK
Bogár-sziget - A film (The Larva Island Movie)
2020. július 23. (csütörtök), 9:00

A nagy sikerű sorozat filmes folytatásában Chuck hazatér, és elmeséli egy riporternek, milyen volt az élet a szigeten dilis lárvahaverjaival, Pirossal és Sárgával.

ÚJ FILM
Áldozat a viharnak (Offering to the Storm)
2020. július 24. (péntek), 9:00

Amaia gyanús csecsemőhalálok és szörnyű rituálék ügyében nyomoz, miközben a körülötte lévők nagy veszélybe kerülnek. A Baztan-trilógia harmadik része.

ÚJ FILM
A csókfülke 2. (The Kissing Booth 2)
2020. július 24. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Elle a továbbtanulást tervezgeti, miközben távkapcsolatban él Noah-val, megváltozik a kapcsolata legjobb barátjával, Lee-vel, és új osztálytársa sem hagyja hidegen.

ÚJ KÜLÖNKIADÁS | GYEREKEKNEK
Sárkánylovasok: Mentőosztag: A Dalszárnyú titka (Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing)
2020. július 24. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Amikor egy éneklő sárkány gyönyörű hangja hipnotizálja a sárkányokat és Huttsgalor népét, a sárkánylovasoknak meg kell törniük a varázst.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. július 21. (kedd)
Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom)

2020. július 22. (szerda)
Lopom a sztárom (The Bling Ring)
Az alapító (The Founder)

2020. július 26. (vasárnap)
A hitehagyott (First Reformed)