Újdonságok

A Netflix 28. heti (júl. 6-12.) újdonságai

Lassan már a nyár közepét tapossuk, így ideje is belevágni teljes nyugalommal a júliusba. Ehhez nyújtanak kikapcsolódást a héten érkező Netflix-premierek. Nézzük is meg, hogy mik várhatóak!

Egy nemzet veszik el a Sakyo Komatsu legendás posztapokaliptikus történetének alapján készült új animesorozatban. Irónikusan a több szempontból már ígyis sorscsapásként komponáló 2020-as év kerül egy még sötétebb megvilágítása. A 2020: Japán vége a héten érkezik, sajnos azonban várhatóan csak felirattal. Zac Efron színészi karrierjét egy ideig kispadra küldte és egy roppant különös kalandtúrába vágta a fejészéjét Darin Olien társaságában, hogy ebben az érkező új sorozatban együtt fedezzék fel az önmegtisztulás és az élet csodáit.

A hét kiemelt premierje meg kétségtelenül nem is lehet más, mint a Netflix és a Skydance közös nagyköltségvetésű akciófilmje, a Charlize Theron főszereplésével készült A halhatatlan gárda. A film beharangozása már majdnem egy hónapja elkezdődött, melyben azonnal ki is derült, hogy a bemutatókor magyar szinkronra is számíthatunk. 

A továbbá érkező újdonságok listája:

 

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT
Bevándorlók Ausztráliában (Stateless) 
2020. július 8. (szerda), 9:00

Négy idegen – egy szökésben lévő nő, egy vakmerő menekült, egy megszállott hivatalnok és egy küszködő apa – találkozik egy ausztrál menekülttáborban.

ÚJ SOROZAT
2020: Japán vége (Japan Sinks: 2020) 
2020. július 9. (csütörtök), 9:00

Miután Japánt pusztító földrengések döntötték romba, egy család útnak indul a süllyedő szigetvilágon át a túlélésért. De vajon elegendőnek bizonyul a kitartásuk?

ÚJ ÉVAD
Hakan, a védelmező (The Protector) 
2020. július 9. (csütörtök), 9:00

A modern Isztambulban élő fiatalember felfedezi kötődését egy titkos ősi rendhez, és meg kell mentenie a várost a halhatatlan ellenségtől.

ÚJ ÉVAD | GYEREKEKNEK
Helló, nindzsa! (Hello Ninja) 
2020. július 10. (péntek), 9:00

Két jó barát, Wesley és Georgie, és butuska macskájuk, Pretzel, nindzsává változnak, és belépnek egy mágikus világba, ahol különféle problémákat kell megoldaniuk.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Zac Efronnal a Föld körül (Down to Earth with Zac Efron) 
2020. július 10. (péntek), 9:00

Zac Efron színész és Darin Olien wellnessguru világ körüli utazásra indul az egészséges és fenntartható életmód titkát keresve.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Randizgatunk Brazíliában (Dating Around: Brazil) 
2020. július 10. (péntek), 9:00

Egy valóságshow, hat szingli, öt vakrandi és Brazília legmenőbb városi találkahelyei. Vajon kivel akarnak majd másodszor is randizni?

ÚJ SOROZAT
A tizenkettő (The Twelve) 
2020. július 10. (péntek), 9:00

Tizenkét esküdt. Hétköznapi emberek hétköznapi problémákkal. Most mégis nekik kell dönteniük egy nő sorsáról, akit a barátnője és a saját lánya meggyilkolásával vádolnak.

 

FILMEK

ÚJ FILM | STAND-UP
Jim Jefferies: Intoleráns (Jim Jefferies: Intolerant) 
2020. július 7. (kedd), 9:00

Jim Jefferies feleleveníti egy gyötrelmes randi részleteit, és áttekinti a generációs különbségeket, a saját rossz szokásait és a humoristák világának változó határait.

ÚJ FILM | DOKUMENTUM
Sok-sok szeretettel: Walter Mercado (Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado) 
2020. július 8. (szerda), 9:00

A legendás asztrológus, Walter Mercado elbűvölő és nagylelkű ember volt, aki a pályája csúcsán eltűnt. A dokumentumfilm megrendítő magyarázattal szolgál a történtekre.

ÚJ FILM
A halhatatlan gárda (The Old Guard) 
2020. július 10. (péntek), 9:00

Négy halhatatlan harcos, akik évszázadok óta titokban védik az emberiséget. Hirtelen veszélybe kerülnek a képességeik miatt, amikor új halhatatlant fedeznek fel.

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.