MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 28. heti (júl. 6-12.) újdonságai

Lassan már a nyár közepét tapossuk, így ideje is belevágni teljes nyugalommal a júliusba. Ehhez nyújtanak kikapcsolódást a héten érkező Netflix-premierek. Nézzük is meg, hogy mik várhatóak!

Egy nemzet veszik el a Sakyo Komatsu legendás posztapokaliptikus történetének alapján készült új animesorozatban. Irónikusan a több szempontból már ígyis sorscsapásként komponáló 2020-as év kerül egy még sötétebb megvilágítása. A 2020: Japán vége a héten érkezik, sajnos azonban várhatóan csak felirattal. Zac Efron színészi karrierjét egy ideig kispadra küldte és egy roppant különös kalandtúrába vágta a fejészéjét Darin Olien társaságában, hogy ebben az érkező új sorozatban együtt fedezzék fel az önmegtisztulás és az élet csodáit.

A hét kiemelt premierje meg kétségtelenül nem is lehet más, mint a Netflix és a Skydance közös nagyköltségvetésű akciófilmje, a Charlize Theron főszereplésével készült A halhatatlan gárda. A film beharangozása már majdnem egy hónapja elkezdődött, melyben azonnal ki is derült, hogy a bemutatókor magyar szinkronra is számíthatunk. 

A továbbá érkező újdonságok listája:

 

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT
Bevándorlók Ausztráliában (Stateless) 
2020. július 8. (szerda), 9:00

Négy idegen – egy szökésben lévő nő, egy vakmerő menekült, egy megszállott hivatalnok és egy küszködő apa – találkozik egy ausztrál menekülttáborban.

ÚJ SOROZAT
2020: Japán vége (Japan Sinks: 2020) 
2020. július 9. (csütörtök), 9:00

Miután Japánt pusztító földrengések döntötték romba, egy család útnak indul a süllyedő szigetvilágon át a túlélésért. De vajon elegendőnek bizonyul a kitartásuk?

ÚJ ÉVAD
Hakan, a védelmező (The Protector) 
2020. július 9. (csütörtök), 9:00

A modern Isztambulban élő fiatalember felfedezi kötődését egy titkos ősi rendhez, és meg kell mentenie a várost a halhatatlan ellenségtől.

ÚJ ÉVAD | GYEREKEKNEK
Helló, nindzsa! (Hello Ninja) 
2020. július 10. (péntek), 9:00

Két jó barát, Wesley és Georgie, és butuska macskájuk, Pretzel, nindzsává változnak, és belépnek egy mágikus világba, ahol különféle problémákat kell megoldaniuk.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Zac Efronnal a Föld körül (Down to Earth with Zac Efron) 
2020. július 10. (péntek), 9:00

Zac Efron színész és Darin Olien wellnessguru világ körüli utazásra indul az egészséges és fenntartható életmód titkát keresve.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Randizgatunk Brazíliában (Dating Around: Brazil) 
2020. július 10. (péntek), 9:00

Egy valóságshow, hat szingli, öt vakrandi és Brazília legmenőbb városi találkahelyei. Vajon kivel akarnak majd másodszor is randizni?

ÚJ SOROZAT
A tizenkettő (The Twelve) 
2020. július 10. (péntek), 9:00

Tizenkét esküdt. Hétköznapi emberek hétköznapi problémákkal. Most mégis nekik kell dönteniük egy nő sorsáról, akit a barátnője és a saját lánya meggyilkolásával vádolnak.

 

FILMEK

ÚJ FILM | STAND-UP
Jim Jefferies: Intoleráns (Jim Jefferies: Intolerant) 
2020. július 7. (kedd), 9:00

Jim Jefferies feleleveníti egy gyötrelmes randi részleteit, és áttekinti a generációs különbségeket, a saját rossz szokásait és a humoristák világának változó határait.

ÚJ FILM | DOKUMENTUM
Sok-sok szeretettel: Walter Mercado (Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado) 
2020. július 8. (szerda), 9:00

A legendás asztrológus, Walter Mercado elbűvölő és nagylelkű ember volt, aki a pályája csúcsán eltűnt. A dokumentumfilm megrendítő magyarázattal szolgál a történtekre.

ÚJ FILM
A halhatatlan gárda (The Old Guard) 
2020. július 10. (péntek), 9:00

Négy halhatatlan harcos, akik évszázadok óta titokban védik az emberiséget. Hirtelen veszélybe kerülnek a képességeik miatt, amikor új halhatatlant fedeznek fel.