MENTRUM
Szinkron

A Moone Boy szinkronhangjai

Néhány hete premier sorozatot hozott el a TV2 Comedy, méghozzá egészen 2012-ből. 

A brit Sky One csatorna mutatta be a Moone Boy című ír gyártású sorozatot, melynek főszereplője Chris O'Dowd, aki híres ír színészként olyan művekben játszott, mint a Thor: Sötét világ, a Loving Vincent, Mary Poppins visszatér, vagy a Sziklaszirti mesék. O'Dowd egy képzeletbeli barátot alakít ebben a szitkomban, amit ő maga talált ki és részt vett az írói folyamatban is. A Moone Boy egy félig önéletrajzi alkotás, ami O'Dowd gyerekkori élményein, emlékein alapszik, a történet pedig a kései '80-as években és a korai '90-es években játszódik.

A 12 éves Martin Moone és képzeletbeli barátja, Dean Murphy együtt kénytelenek szembe nézni az iskola és úgy általában az élet okozta nehézségekkel, mindezt a 80-as évek végén. - írja a TV2 szinopszisa. Martin elméje elég egyedi módon látja a világot, képzeletbeli barátja pedig természetes módon az ő vízióit erősíti meg. Egyetlen fiúként a három nővére mellett, Martinnak nincs könnyű dolga a vidéki nyugat-Írországban. Sean a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel és olykor animációs formában is. Nem ő az egyetlen képzeletbeli lény a sorozatban, a történet előrehaladtával ugyanis kiderül, hogy merre tartózkodik Sean míg nem Martinnak segít.



Sean - Hevér Gábor
Martin - Sándor Barnabás
Fidelma - Pekár Adrienn
Sinead - Hermann Lilla
Trisha - Nagy Katica
Debra - Zsigmond Tamara
Liam - Pál Tamás
Podrick - Maszlag Bálint
Linda - Dögei Éva
Danny - Epres Attila
nagyapa - Bácskai János
Csontropogtató - Sótonyi Gábor

Bemondó: Korbuly Péter
Magyar szöveg: Otlik Gabriella
Gyártásvezető: Lajtai Erzsébet
Hangmérnök és vágó: Bánk Attila
Szinkronrendező: Gazdik Katalin
Produkciós vezető: Gyarmati Zsolt

A szinkront a TV2 Csoport megbízásából a Masterfilm Digital készítette.

A Moone Boy összesen három évadot élt meg, mely 18 részt jelent, a TV2 Comedy pedig június 27-étől mindhárom évadot leadja szombat esténként 20:00-kor dupla résszel.