Szinkron

A Moone Boy szinkronhangjai

Néhány hete premier sorozatot hozott el a TV2 Comedy, méghozzá egészen 2012-ből. 

A brit Sky One csatorna mutatta be a Moone Boy című ír gyártású sorozatot, melynek főszereplője Chris O'Dowd, aki híres ír színészként olyan művekben játszott, mint a Thor: Sötét világ, a Loving Vincent, Mary Poppins visszatér, vagy a Sziklaszirti mesék. O'Dowd egy képzeletbeli barátot alakít ebben a szitkomban, amit ő maga talált ki és részt vett az írói folyamatban is. A Moone Boy egy félig önéletrajzi alkotás, ami O'Dowd gyerekkori élményein, emlékein alapszik, a történet pedig a kései '80-as években és a korai '90-es években játszódik.

A 12 éves Martin Moone és képzeletbeli barátja, Dean Murphy együtt kénytelenek szembe nézni az iskola és úgy általában az élet okozta nehézségekkel, mindezt a 80-as évek végén. - írja a TV2 szinopszisa. Martin elméje elég egyedi módon látja a világot, képzeletbeli barátja pedig természetes módon az ő vízióit erősíti meg. Egyetlen fiúként a három nővére mellett, Martinnak nincs könnyű dolga a vidéki nyugat-Írországban. Sean a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel és olykor animációs formában is. Nem ő az egyetlen képzeletbeli lény a sorozatban, a történet előrehaladtával ugyanis kiderül, hogy merre tartózkodik Sean míg nem Martinnak segít.Sean - Hevér Gábor
Martin - Sándor Barnabás
Fidelma - Pekár Adrienn
Sinead - Hermann Lilla
Trisha - Nagy Katica
Debra - Zsigmond Tamara
Liam - Pál Tamás
Podrick - Maszlag Bálint
Linda - Dögei Éva
Danny - Epres Attila
nagyapa - Bácskai János
Csontropogtató - Sótonyi Gábor

Bemondó: Korbuly Péter
Magyar szöveg: Otlik Gabriella
Gyártásvezető: Lajtai Erzsébet
Hangmérnök és vágó: Bánk Attila
Szinkronrendező: Gazdik Katalin
Produkciós vezető: Gyarmati Zsolt

A szinkront a TV2 Csoport megbízásából a Masterfilm Digital készítette.

A Moone Boy összesen három évadot élt meg, mely 18 részt jelent, a TV2 Comedy pedig június 27-étől mindhárom évadot leadja szombat esténként 20:00-kor dupla résszel.

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.