MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Kiwi TV augusztusi újdonságai

Két csatornapremierrel indul a hónap. Talán az arculatváltás napján érkezik még néhány újdonság.

Littlest Pet Shop - 2. évad, csatornapremier
3-ától 20-ától hétköznap 15:00-kor dupla résszel

Hogyan lehetnek egy tinédzser lánynak aprócska állatok a legjobb barátai? Hogyan értik meg egymást? Hogyan találják meg a közös nevezőt? Minden kérdésre választ kapsz legújabb sorozatunkból!

Wissper - új sorozat, csatornapremier
3-ától hétköznap 18:30-kor tripla részekkel

Találkoztál már Wissperrel? Wissper egy kicsi lány, de nem csupán egy átlagos gyerek. Ért az állatok nyelvén!. Ezzel a bűvös képességgel született és minden élőlénnyel szeretteljes kapcsolata van. Egy varázsszó segítségével bárhová eljut, ahol egy állatnak segítségre van szüksége.

Grizzy és a lemmingek - 2. évad, csatornapremier
12-étől hétköznap 16:00-kor 4 résszel

Az erdő mélyén van egy erdészház. Amint a tulajdonosa hazamegy, az erdei grizzlymedve beköltözik. Napjait megkeseríti a bajkeverő lemmingek állandó jelenléte, akik az erdőben élnek és feltett szándékuk tökre tenni a grizzly mindennapjait.

Alsógatyás Kapitány: Az első nagyon nagy film - új film, csatornapremier
16-án 20:00-kor

George Beard és Harold Hutchins, a két negyedikes diák a Jerome Horwitz általános iskola tanulói. A két rosszcsont folyton bajt okoz, szabadidejükben pedig kitalált hősük, Alsógatyás kapitány kalandjait írják. Ám egy napon az igazgató, Benjamin Krupp külön osztályba akarja rakni őket a csínytevések megállítása érdekében, ezért a fiúk egy mágikus gyűrűvel hipnotizálva elhitetik vele, hogy ő Alsógatyás kapitány. A dolog működött – túl jól is, így Alsógatyás kapitány elindul bűnözőkre vadászni, ám semmilyen szuperképességgel nem rendelkezik, ezért George-nak és Harold-nak kell megmentenie őt a bajtól – főleg, mikor egy igazi szuperbűnöző is feltűnik Dr. Pelus személyében.

Remy & Boo - új sorozat
17-étől hétköznap 19:30-kor dupla résszel

Egy barátságos tengerparti városba kalauzol el minket a Remy & Boo. A kalandvágyó hatéves kislány és legjobb barátja, egy nagy rózsaszín zselétestű robot közti egyedülálló barátságot tár elénk a sorozat. Remy törhetetlen lelkesedésétől és Boo "meg tudom tenni" hozzáállásától hajtva, a Dolphin Bay-ben napjaik újabbnál újabb kalandokkal vannak tele...

Én kicsi pónim: Varázslatos barátság - 3. évad, csatornapremier
21-étől hétköznap 18:00-kor

Equestria varázslatos földjén a királyságot kizárólag színes pónik lakják. Ragyogó alkony, egy fiatal törekvő unikornis, akit csak a mágikus képességeinek fejlesztése érdekel. Egy nap nagyon fontos feladatot kap tanárától, Celestia hercegnőtől: "Dugd ki végre az orrod azokból a könyvekből és szerezz barátokat!

My Little Pony: A film - új film, csatornapremier
23-án 20:00-kor

Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Itt laknak a jóbarátok: a csodálatos és nagyon okos unikornis, Twilight Sparkle, a legtalálékonyabb farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska és mindig mókára kész póni, Pinkie Pie, a kedves és őszinte, Fluttershy, és a divatban nagyon járatos Rarity. Ám egy nap a gonosz és vasöklű uralkodó, Storm király szemet vet a kis pónik hazájára, akik összefognak és útra kelnek a védelmet nyújtó városka, Ponyville határain túlra. Felejthetetlen utazás veszi kezdetét, miközben új barátokat ismernek meg, veszélyes kalandokba bonyolódnak, és a barátság csodálatos erejét bevetve próbálják megmenteni otthonukat.

Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts film - új film, csatornapremier
26-án 20:00-kor

Charlie Brown, a világ talán legismertebb, legkerekebb fejű lúzere, a kisiskolás, akinek soha, semmi sem sikerül, belevág élete legnagyobb, legkockázatosabb vállalkozásába: meg akarja szólítani az osztályukba érkezett új lányt. Próbálkozását izgalmas és fordulatos kalandok kísérik, osztálybuli, táncverseny, jéghoki. A Háború és béke egy különösen vastag változat, valamint egy titokzatos módon tökéletesre sikerült dolgozat is része a hajmeresztő történetnek - miközben Charlie kutyája, Snoopy légi csatába keveredik ősi ellenségével, minden pilóták legveszélyesebbikével, a Vörös Báróval.

Vigyázz, kész, szörf! 2 - új film, csatornapremier
28-án 20:00-kor

Végre valóra válik Cody - az első részből jól ismert vagány szörfös pingvin - álma: a szigetre érkezik a vad személyiségükről és még vadabb mutatványairól elhíresült öt szörfös világsztár. Egy misztikus helyre indul a csapattal, ahol a világ legnagyobb hullámait akarják meglovagolni. Cody elfogadja a kihívást, hogy ő is a csapat tagja lehessen, ám ehhez elengedhetetlen az erő, a gyorsaság, az állóképesség és a csapatmunka.

Undipofik - új film, csatornapremier
30-án 20:00-kor

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek. Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út. Hisz a leges-legfontosabb dolog, ami igazán számít, hogy mindig, minden helyzetben a tökéletlenségükben tökéletes önmaguk maradjanak.