MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Film Now júliusi újdonságai

Két családi film bemutatóját ütemezte be júliusra a DIGI filmcsatornája, a Film Now. Hónap elején a sárkányidomítós trilógia első része, hónap végén pedig a Disney újragondolt alkotása, az Aladdin is bemutatkozik.

Így neveld a sárkányodat - új film, csatornapremier
Bemutató
: 4-én 09:10-kor

A Cressida Cowell sikerkönyve alapján készült film a melák viking harcosok és vad sárkányok világába röppenti nézőit. A történet középpontjában egy viking tinédzser áll, aki Berk-szigetén él, ahol a sárkányokkal való küzdelem a mindennapi élet része. Elérkezik a beavatás ideje, amikor hősünk bizonyíthatja rátermettségét törzsének és apjának. Ám, amikor találkozik egy sebesült sárkánnyal, és végül összebarátkozik vele, a kis "sárkányölő" világa a feje tetejére áll...

Aladdin (2019) - új film, csatornapremier
Bemutató
: 26-án 20:00-kor

Izgalmas történet a megnyerő utcai suhancról, Aladdinról és a bátor és szabad akaratú Jázmin hercegnőről, akik közös jövőjének kulcsa egy Dzsinn lehet. A Disney 1992-es animációs klasszikusa alapján készült filmben Guy Ritchie rendező a rá jellemző szélsebes, sajátos látványú akcióval tölti meg Agrabah kitalált városát.