MENTRUM
Ifjúsági

Megérkezett a Disney Csatorna új filmjének az előzetese

Júliusban debütál az új DCOM, az Upside-Down Magic.

A főszereplő a 13 éves Nory Boxwood Horace, aki egy nap rájön, hogy különböző állatokká tud változni. Legjobb barátnőjével, Reina Carvajallal – aki a lángokat képes irányítani – felvételt nyernek a Sage varázsakadémiára. Itt a képességfelmérés során Reina kitűnően irányítja a lángokat, így ő bekerül a Lángok osztályába, ám Nory kicsit zizi varázslatának eredménye egy félig macska, félig sárkány lesz, aminek folytán bekerül a defektesek osztályába, az Upside-Down Magic-be, vagyis az UDM-be.

Eközben Knightslinger igazgató úgy véli, hogy a defektesek könnyebben ki vannak szolgáltatva a veszélyes árnyék mágiának, ami az iskolára is veszélyt jelent. Nory és a többi kívülálló viszont az UDM-ből előnyt kovácsolnak, és idővel ami eddig hátrány volt számukra, előnnyé kovácsolják mindazt.

A főszerepben az újonc Izabela Rose (Nory) és Siena Agudong (Reina, Star Falls). A Disney Csatorna eredeti filmje az azonos című, Upside-Down Magic című bestseller fantasy gyerekkönyvén alapszik. Joe Nussbaum rendezi a filmet, aki olyan gyereksorozatok készítésében vett részt, mint az Egy csipetnyi bűvölet és a Gabby Duran galaktikus kalandjai című sorozatok.

Az Upside-Down Magic július 31-én debütál az amerikai képernyőkön, nálunk várhatóan ősszel mutatkozik be, de csak is a Zombik 2 bemutatója után.