MENTRUM

Készül az élőszereplős Tini nindzsa teknőcök-sorozat?

Egy amerikai portál szerint igen.

Az amerikai TheCinemaSpot oldal információi szerint az élőszereplős Tini nindzsa teknőcök-sorozat a CBS All Access streaming szolgáltatóra készülne. Jelenleg is fejlesztés alatt áll a széria.

A Tini nindzsa teknőcök az egyik legnépszerűbb franchise, hiszen évtizedek óta készülnek a különböző termékek a négy harci teknőcről, néhány éve pedig a Paramount és Michael Bay is megpróbálkozott az élőszereplős moziváltozattal, melyből kettő is készült. Ám sajnos ezek nem lettek elég sikeresek ahhoz, hogy több folytatás is készüljön. Bár a filmek nem jöttek össze, egy tévésorozat szintjén még működhet is a projekt. Talán emiatt kezdett fejlesztésbe a ViacomCBS.

Az oldal információi szerint a készülő sorozat egy hamarosan megjelenő képregény, a The Last Ronin címűn alapulna, írói Kevin Eastman és Peter Laird. A képregény egy öt részes kiadás lesz, mely később az évben fog megjelenni. A sztori hasonlóságot mutat az Old Man Logan című X-Men képregénnyel. A rövid leírás szerint egy a jövőbeli New York-ban, mely nagyban különbözik a jelenbelitől, egy magányos túlélő teknős egy látszólag reménytelen küldetést teljesít, hogy igazságot szolgáltasson bukott családja és barátai számára.

Az oldal külön kiemeli, hogy bár a fejlesztés zajlik, a ViacomCBS hivatalosan még nem rendelte be sorozatnak a projektet, így könnyen megtörténhet, hogy végül nem készül semmi. Viszont addig is, te elmondhatjátok a véleményeteket és azt, hogy mennyire látjátok szükségét egy élőszereplős változatnak.