MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 26. heti (jún. 22-28.) újdonságai

Nézzük is meg a máris végéhez közeledő júniusi heti Netflix újdonságokat.

Érkezik az eredetileg az Euróvíziós dalfesztivál nyitányára datált filmes feldolgozás, melyben a Fire Saga történetét kerül lencsevégre. A dalversenyt azonban a világjárvány miatt elhalasztották, így a film bemutatójának is új időpontot kellett találnia a Netflixnek. Ez pedig a héten jött el. A főbb szerepekben olyan nagy nevekkel találkozhatunk, mint Rachel McAdams, Will Ferrell, Dan Stevens, Pierce Brosnan, Graham Norton és Demi Lovato. Az előzőekhez hasonlóan most is számolhatunk a hét legnagyobb dobásának számító filmpremier magyar szinkronos változatával.

Folytatódik és egyben a végéhez ér a agyafurt német sci-fi sorozat, a Sötétség. A nézők már megszokottan felkészülhetnek az embertpróbáló újabb és egyben lezáró évadra. Sajnos hiába a sorozat hatalmas mértéke, magyar szinkronra ebben az esetben nem számíthatunk. Említés szinten pedig nem érdemes elfeledkezni, hogy a bár sokak számára nem ismerősen csengő Yu Yu Hakusho: A szellemfiú című anime összes része is érkezik a kínálatba.

További újdonságok listázva:

 

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT | REALITY
Őrülten finom (Crazy Delicious)
2020. június 24. (szerda), 9:00

Ebben a versenyben bátor hobbiszakácsok kísértik az étkek isteneit újragondolt klasszikusaikkal és flancos fogásaikkal az aranyalmáért folyó küzdelemben.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Sportversenyek a világban (Home Game)
2020. június 26. (péntek), 9:00

A dokumentumsorozat különleges és veszélyes sportokat, valamint hozzájuk kötődő közösségeket és kultúrákat mutat be a világ minden tájáról.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
A világjáró duó (Twogether)
2020. június 26. (péntek), 9:00

Lee Seung-gi és Jasper Liu felejthetetlen ázsiai utazásra indulnak, és miközben megismerkednek a rajongóikkal és a helyi kultúrákkal, örök barátságot kötnek.

ÚJ ÉVAD
Sötétség (Dark)
2020. június 27. (szombat), 9:00

Egy gyermek eltűnik és négy család indul kétségbeesett kutatásra, miközben egy három generációt érintő elképesztő rejtélyre derítenek fényt.

 

FILMEK

ÚJ FILM | STAND-UP
Eric Andre: Legalizáljunk mindent (Eric Andre: Legalize Everything)
2020. június 23. (kedd), 9:00

Eric Andre New Orleansban áll színpadra, hogy elmondja véleményét a béna gyorséttermi ikonokról, az automatikus kitöltés csodáiról és a Zsaruk bizarr főcímdaláról.

ÚJ FILM
Senki nem tudja, hogy itt vagyok (Nobody Knows I'm Here)
2020. június 24. (szerda), 9:00

Egy hajdani gyermekénekes, akinek traumatikus élményben volt része, remeteként tengeti napjait, azonban feltűnik az életében egy nő, akit elvarázsol a hangja.

ÚJ FILM
Bulbbul
2020. június 24. (szerda), 9:00

Kislányként férjhez adták, mára pedig rejtélyes, fájdalmas titkokat őrző úrnővé változott, a faluját pedig természetfeletti gyilkosságok tizedelik.

ÚJ FILM | DOKUMENTUM
Az első tornász (Athlete A)
2020. június 24. (szerda), 9:00

Dokumentumfilm a tornászokról, akik túlélték Larry Nassar, az amerikai tornászválogatott orvosának zaklatását, és az újságírókról, akik feltárták a toxikus légkört.

ÚJ FILM
Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga)
2020. június 26. (péntek), 9:00

Két kisvárosi énekes popsztárrá akar válni a globális dalversenyben, melynek során óriási tétek, alattomos riválisok és színpadi bakik közepette kell összetartaniuk.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. június 22. (hétfő)
Borgen 1-3. évad

2020. június 26. (péntek)
Yu Yu Hakusho: A szellemfiú (Yu Yu Hakusho: Ghost Files) 1-4. évad
Rejtély a hegyekben (Signs) 2. évad
Fekete humor filmek (Comidark Films) 2. évad

2020. június 28. (vasárnap)A Sólyom végveszélyben (Black Hawk Down)
Kamatylista (The To Do List)