MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 25. heti (jún. 15-21.) heti újdonságai

Ismét jelentkezik Netflix újdonságok cikkünk. Lessük is meg a héten érkező, műfajok szempontjából vegyesfelvágottnak számító kínálatot. Azt szinte biztosan kijelenthetjük, hogy szinte mindenki fog találni magának néznivalót.

A nagysikerű Utódok film után Sofia Carson ismét megcsillogtatja tehetségét. A főszereplőésével készült Táncra fel! felejthetetlen élménnyel szegezi a képrenyő elé az egész családot. A film szinkronos előzetese már elérhető, így a bemutatóval egyidőben magyar szinkronnal is megtekinthető lesz. Kardos Eszter után azonban most Csifó Dorina szólaltatja meg a címszereplőt.

Folytatások szempontjából is eléggé zöm hétnek nézünk elébe. Ryan Murphy tollából kikerülő, ám vegyes fogadtatást kapó polgárpukkasztó-sorozat A politikus új részekkel tér vissza. A fennmaradó, még premier előtt elkészült részek kerülnek most bemutatásra. Ezen felül folytatódik A Rend, Újszülöttek: Életünk első éve, A tettes és nem mellesleg Mr. Iglaseias is becsengetésre újra az osztályteremben találja magát. Az animefilmek kedvelői ismét felkaphatják a fejüket. Az érkező mesés és egyben macskás történetben az egymáshoz való viszonyulás kérdését fejtegetik.

Vásárolt filmek közül is érkezik néhány darab. Itt pedig megragadnám az alkalmat, hogy jelezzem az előző héten tévesen volt feltüntetve az újdonságok között a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei, ugyanis a film feliratot sem kapott. Így hiába jelent meg, magyar néző nem fogja látni azt. Illetve a listából kimaradt az is, hogy bár felirattal, de felkerült a már ikonikussá vált Az éhezők viadala filmsorozat összes része is.

A DreamWorks és a Netflix újabb együttműködésének gyümölcseként érkezik a még totyogókat megcélzó zenés mesesorozat, a Mondókák városa. A kicsik bánatára azonban csak felirattal számolhatunk. Ez viszont még mindig a jobbik eset, ugyanis gyártó korábbi tartalmai, a She-Ra és a lázadó hercegnők és a Kipo és a csodálatos szörnyek kora sem kapott semmiféle lokalizációt a magyar Netflix felületen.

A megszokott módon, alább listázzuk az érkező újdonságokat:

 

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Mr. Iglesias (Mr. Iglesias)
2020. június 17. (szerda), 9:00

A mókamester középiskolai tanár, Gabriel Iglesias igyekszik pozitív hatással lenni néhány okos, de gyengén teljesítő diák életére saját egykori iskolájában.

ÚJ ÉVAD
A Rend (The Order)
2020. június 18. (csütörtök), 9:00

Anyja halálát akarja megbosszulni, ezért az egyetemista fiú csatlakozik egy titkos rendhez – vérfarkasok és fekete mágiát gyakorlók háborújában találja magát.

ÚJ SOROZAT
A király: Örök uralkodó (The King: Eternal Monarch)
2020. június 18. (csütörtök), 9:00

Egy mai koreai császár egy titokzatos kapun átlép egy párhuzamos világba, ahol megismerkedik egy belevaló nyomozóval.

ÚJ SOROZAT | GYEREKEKNEK
Mondókák városa (Rhyme Time Town)
2020. június 19. (péntek), 9:00

Daisy és Cole jó barátok és imádják a vidámságot. A zene és a képzelőerejük segítségével oldják meg a problémákat a mondókákból ismerős karakterekkel teli városkában.

ÚJ ÉVAD
A legszebb dolgok (Girls from Ipanema)
2020. június 19. (péntek), 9:00

Az 1950-es években egy háziasszony Rio de Janeiróba utazik, hogy találkozzon a férjével, ám rájön, hogy elhagyták. Úgy dönt, hogy marad, és nyit egy bossa nova klubbot.

ÚJ ÉVAD | DOKUMENTUM
Újszülöttek: Életünk első éve (Babies)
2020. június 19. (péntek), 9:00

Az örökléstől a környezetig: ez a dokumentumsorozat áttörő tudományos kutatásokat mutat be, melyek feltárják, hogyan fedezik fel a világot a csecsemők életük első évében.

ÚJ ÉVAD
A tettes (The Sinner)
2020. június 19. (péntek), 9:00

Egy amerikai kisvárosban egy nyomozó válaszokat keres egy zavarba ejtő bűncselekménnyel kapcsolatban, miközben saját démonjaival is meg kell küzdenie.

ÚJ RÉSZEK
A politikus (The Politican)
2020. június 19. (péntek), 9:00

A gazdag gyerek, Payton már régóta tudja, hogy egy nap ő lesz az elnök. De először a legádázabb politikai csatatéren kell átvergődnie valahogy: a középiskolán.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Tűzforró talaj (Floor Is Lava)
2020. június 19. (péntek), 9:00

A csapatok székeken végigugrálva, a függönyökről lógva, a csilláron himbálózva próbálnak keresztüljutni a lávával elöntött szobákon. Igen, ez tényleg nem vicc.

 

FILMEK

ÚJ FILM | ANIME
Muge (A Whisker Away)
2020. június 18. (csütörtök), 9:00

A Studio Colorido második egész estés filmjében egy vicces becenevű lány mindenáron szíve választottja közelébe akar férkőzni. A megoldás: macskává változik.

ÚJ FILM
Táncra fel! (Feel the Beat)
2020. június 19. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Miután csúnyán leszerepelt egy Broadway-meghallgatáson, az egocentrikus táncos duzzogva hazakullog, és elvállalja egy fiatal csapat felkészítését egy nagy versenyre.

ÚJ FILM
Az eltévedt golyó (Lost Bullet)
2020. június 19. (péntek), 9:00

A bűnöző múlttal rendelkező, most gyilkossággal vádolt szerelőzseninek meg kell találnia az ártatlansága bizonyítékát, egy golyót rejtő eltűnt autót.

ÚJ FILM
Végállomás: a szerelem (One-Way to Tomorrow)
2020. június 19. (péntek), 9:00

Két idegen találkozik egy Izmirbe tartó vonaton, akiket viharos – és meglepően sok ponton összefonódó – romantikus múltjuk hoz közel egymáshoz.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. június 15. (hétfő)
Pénzed vagy életed (Get Rich or Die Tryin')
Gettósztorik (Freedom Writers)
Anna

2020. június 17. (csütörtök)
El límite infinito

2020. június 20. (szombat)
Overlord (Overlord)
Horrorra akadva 5. (Scary Movie 5)
Az ételművész (Burnt)
Silent Hill: Kinyilatkoztatás (Silent Hill: Revelation)
Augusztus Oklahomában (August: Osage County)
Ideglelés Csernobilban (Chernobyl Diaries)