MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 24. heti (jún. 8-14) újdonságai

Panaszra nem lehet okunk, több premier is érkezik a Netflixre a következő héten.

Ezen a héten legalább két szinkronos premierre lehet számítani a streamg szolgáltatónál. Az első a fiatalabb korosztálynak készült Alexa & Katie 4. és egyben befejező évada, amiben a két címszereplő befejezi az iskolai éveket. A másik széria egy lengyel eredeti alkotás, mely Harlan Coben krimijét dolgozza fel olyan alkotások után, mint a Safe vagy Az idegen. A feszültségkeltő tematikát követi még a héten a Curon titkai is. Animációs fronton a felnőtteknek szánt Csé, mint család immár 4. szezonja érkezik a hét végére, majd szintén ezen a napon jön egy randizós reality is. A karatnén alatt kizökkenő randizni vágyók talán kaphatnak új tippeket is a műsortól.

A hét közepén a zombik támadását egy új szemszögből is megismerhetjük. Nagyszabású filmként érkezik az Oscar-díjas Spike Lee rendezésében Az 5 bajtárs, amiben ellátogathatunk Vietnámba és átélhetünk egy keveset az ott zajló háborús élményekből.

A pontos premierekről továbbra is lentebb találtok bővebb információkat.

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT
Curon titkai (Curon)
2020. június 10. (szerda), 9:00

Egy asszony 17 év után hazatér tini ikreivel. Amikor rejtélyes módon eltűnik, a gyerekeknek szembe kell nézni a család sötét örökségével.

ÚJ SOROZAT
Az erdő (The Woods)
2020. június 12. (péntek), 9:00 - szinkronnal

Egy ügyészben felébred a remény, hogy a 25 évvel korábban eltűnt húga még életben lehet, amikor egy gyilkossági ügyben erre utaló bizonyíték kerül elő.

ÚJ SOROZAT
Reality Z – Zombivalóságshow (Reality Z)
2020. június 10. (szerda), 9:00

A zombitámadás sújtotta Rio de Janeiróban egy valóságshow szereplői elbarikádozzák magukat a tévéstúdióban, ahol nem csak a húsevő hordákkal kell megbirkózniuk.

ÚJ ÉVAD | GYEREKEKNEK
Alexa & Katie
2020. június 13. (szombat), 9:00 - szinkronnal

Alexa rákkal küzd. Ám mellette van legjobb barátja, Katie, akivel az iskolakezdésre is készülnek. Együtt mindenre készen állnak.

ÚJ ÉVAD
Csé, mint család (F Is For Family)
2020. június 12. (péntek), 9:00

A Murphy család története az 1970-es évekből, amikor a gyerekek szabadon nőttek fel, patakokban folyt a sör és semmi sem áll a férfiak és a tévéjük közé.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Lenox Hill
2020. június 10. (szerda), 9:00

ÚJ SOROZAT
Egy eltűnt kislányt keresve (Historia de un Crimen: La Búsqueda / The Search)
2020. június 12. (péntek), 9:00

Mexikóváros egyik előkelő negyedében eltűnik egy kisgyerek, de a nyomozást hátráltatják az érintettek személyes érdekei. Igaz történet alapján.

ÚJ ÉVAD | REALITY
Randizgatunk (Dating Around)
2020. június 12. (péntek), 9:00

A flört és kikosarazás minden epizódjában egy igazi szingli vesz részt öt vakrandin. A küldetés: találni egy olyat, aki megérdemel egy második randit.

ÚJ SOROZAT
Szóbeszéd (Whispers)
2020. június 11. (csütörtök), 9:00

Amikor felmerül a gyanú, hogy mégsem baleset okozta a családfő váratlan halálát, a tehetős család az igazság nyomába ered, és sötét titkok kerülnek napvilágra.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Frank Elstner: Egy utolsó kérdés (Frank Elstner: Wetten, das war's..?)
2020. június 12. (péntek), 9:00

Búcsúműsorában a német műsorvezető legenda, Frank Elstner a dolgok mélyére ás, és olyan sztárokkal folytat jóízű beszélgetéseket, mint Daniel Brühl és Lena Meyer-Landrut.

ÚJ ÉVAD
Marcella
2020. június 14. (vasárnap), 9:00 

A házassági problémák, a tragikus veszteség, az emlékezetkiesések és a szülői nehézségek ellenére londoni nyomozónőnk továbbra is verhetetlen a gyilkosok leleplezésében.

FILMEK

ÚJ STANDUP
Jo Koy – Saját terepen (Jo Koy: In His Elements)
2020. június 12. (péntek), 9:00

Jo Koy elhozza a nevetést és a ritmust Manilába, és amerikai-filippínó komikusokat, DJ-ket és b-boyokat felvonultató műsorában megmutatja, milyen is a helyi kultúra.

ÚJ FILM
Charley és Pete (Lean On Pete)
2020. június 12. (péntek), 9:00

A kamaszfiú elhatározza, hogy megment a vágóhídtól egy korosodó versenylovat. Csalódásokkal és kalandokkal teli útjuk során különleges barátság szövődik kettőjük között.

ÚJ FILM
Az 5 bajtárs (Da 5 Bloods)
2020. június 12. (péntek), 9:00

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. június 13.
Legendás állatok – Grindelwald bűntettei