MENTRUM
Szinkron

A Bezzegszülők magyar hangjai

Még márciusban debütált az HBO-n az FX új sorozata, a Breeders, mely Bezzegszülők címen fut a hazai műsorújságokban. Kicsit megkésve, de mutatjuk a magyar szereposztást.

A vígjátéksorozat a szülői lét paradoxonját tárja fel, amit a legtöbb szülő jól ismer, de sosem vallaná be: szívesen meghalna a gyermekeiért, de gyakran meg is akarja ölni őket. A nyílt és őszinte szériában Martin Freeman alakítja Pault, aki rájön, közel sem az az ember, mint akinek képzelte magát. A feleségével, Allyvel teljes munkaidőben bűvészkednek, hogy megtalálják az egyensúlyt a munka, az öregedő szülők, a jelzálogkölcsönök, a zilált kapcsolatuk rendezése és a gyerekeik nevelése között.

Régóta itt porosodik nálunk az alábbi szereposztás, de ideje pótolni az elmaradásunkat. A március óta látható sorozat főszereplője Martin Freeman, aki nem kisebb alkotásokban vett részt, mint A Hobbit-trilógia, a Marvel Mzziverzum több darabja, csakhogy a legnépszerűbb filmjeit emeljük ki. Sorozatfronton szerepelt a Fargo első évadában, a StartUp című szériában vagy a népszerű Sherlock brit feldolgozásában. Szinte kivétel nélkül minden szerepében Görög László szólaltatta meg, így kicsit sem meglepő, hogy ebben a sorozatban is az ő párosukat hallhatjuk. Az, hogy mellette kiket hallhatunk még, az alábbi listából derül csak ki.

Paul - Görög László
Ally - Bertalan Ágnes
Luke - Kelemen Noel
Ava - Boldog Emese
Leah - Menszátor Magdolna
Jackie - Halász Aranka
Jim - Forgács Gábor
Darren - Szokol Péter

További magyar hangok: Bordás János, Kapu Hajni, Barbinek Péter

Főcím: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Szojka László
Hangmérnök: Salgai Róbert
Vágó: Wünsch Attila
Gyártásvezető: Újréti Zsuza
Szinkronrendező: Dobay Brigitta
Produkciós vezető: Felföldi Anna

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Bezzegszülők az HBO-n és az HBO GO-n egyaránt megtekinthető.