Szinkron

A Bezzegszülők magyar hangjai

Még márciusban debütált az HBO-n az FX új sorozata, a Breeders, mely Bezzegszülők címen fut a hazai műsorújságokban. Kicsit megkésve, de mutatjuk a magyar szereposztást.

A vígjátéksorozat a szülői lét paradoxonját tárja fel, amit a legtöbb szülő jól ismer, de sosem vallaná be: szívesen meghalna a gyermekeiért, de gyakran meg is akarja ölni őket. A nyílt és őszinte szériában Martin Freeman alakítja Pault, aki rájön, közel sem az az ember, mint akinek képzelte magát. A feleségével, Allyvel teljes munkaidőben bűvészkednek, hogy megtalálják az egyensúlyt a munka, az öregedő szülők, a jelzálogkölcsönök, a zilált kapcsolatuk rendezése és a gyerekeik nevelése között.

Régóta itt porosodik nálunk az alábbi szereposztás, de ideje pótolni az elmaradásunkat. A március óta látható sorozat főszereplője Martin Freeman, aki nem kisebb alkotásokban vett részt, mint A Hobbit-trilógia, a Marvel Mzziverzum több darabja, csakhogy a legnépszerűbb filmjeit emeljük ki. Sorozatfronton szerepelt a Fargo első évadában, a StartUp című szériában vagy a népszerű Sherlock brit feldolgozásában. Szinte kivétel nélkül minden szerepében Görög László szólaltatta meg, így kicsit sem meglepő, hogy ebben a sorozatban is az ő párosukat hallhatjuk. Az, hogy mellette kiket hallhatunk még, az alábbi listából derül csak ki.

Paul - Görög László
Ally - Bertalan Ágnes
Luke - Kelemen Noel
Ava - Boldog Emese
Leah - Menszátor Magdolna
Jackie - Halász Aranka
Jim - Forgács Gábor
Darren - Szokol Péter

További magyar hangok: Bordás János, Kapu Hajni, Barbinek Péter

Főcím: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Szojka László
Hangmérnök: Salgai Róbert
Vágó: Wünsch Attila
Gyártásvezető: Újréti Zsuza
Szinkronrendező: Dobay Brigitta
Produkciós vezető: Felföldi Anna

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Bezzegszülők az HBO-n és az HBO GO-n egyaránt megtekinthető.
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.