MENTRUM

Szünet nélkül folytatódik az Odaát – jön a 13. évad

Egy ideje már az M2/Petőfi TV-n látható a népszerű természetfeletti sorozat, a Supernatural. Hamarosan pedig a következő évad is látható lesz a hazai képernyőkön.

A Winchester testvérek tovább küzdenek a természetfelettivel és a gonosz ellen. A CW csatorna zászlóshajója idehaza több éves lemaradásban van/volt, de amióta az MTVA birtokában vannak a vetítési jogok, sorra hozza el az eddig kimaradt évadokat és lassan mi is közelítünk a sorozatot lezáró 15. évadhoz. Néhány hét múlva már a 13. évad veszi kezdetét a Petőfi TV éjszakai műsorsávjában.

Az évadnyitó epizódban Jack, Lucifer fia, egyetlen szempillantás alatt válik csecsemőből tinédzserré, és azonnal nyoma is vész, amikor Dean végezni akar vele. Sam a helyi seriffhivatalban bukkan rá, de nem a testvérek az egyetlenek, akik meg akarják találni. Az angyalok szintén vadásznak rá. Az évad során egy olyan hatalmas ellenféllel kerülnek szembe a testvérek, aki képes lenne saját erőből megmenteni a világot... vagy épp elpusztítani azt.

Az Odaát 13. évada június 9-étől, minden kedden és szerdán 22:15-kor látható az M2/Petőfi TV műsorán, sajnos ezúttal is feliratos változatban. A szinkronos vetítés a későbbiekben várható.

Frissítés! A korábbi jelzések ellenére az évad mégis szinkronnal tekinthető meg.