MENTRUM
Videók

Sci-fi komédia hamarosan a Netflixtől - íme a szinkronos előzetes

Steve Carrell főszerepel a Netflix hamarosan érkező új szitkomjában. Megmutatjuk a magyar nyelvű előzetest és bemutatjuk a sorozatot.
Korábban már kiadott a Netflix egy beharangozót, ám az csak eredeti nyelven volt elérhető. A héten bemutatott bővített előzetes már magyar nyelven érkezett és a premier sincs már messze. A sorozat főszereplője Steve Carrell, aki A hivatal (The Office) óta most tér vissza komolyabban a sorozatozáshoz, ugyanis az űrhadosztályban is főszerepet alakít.

Egy tábornok (Steve Carrell) sajnálatos módon kénytelen összedolgozni egy különc tudóssal, hogy felkészítsék az USA legújabb katonai ügynökségét — az Űrhadosztályt — a fellövésre.
Carrell a sorozatban a jól megszokott magyar hangján, Kassai Károlyén szól a magyar közönséghez. A további szereplők közt feltűnik még Lisa Kudrow (Jóbarátok) és magyar hangja, Nyírő Bea, továbbá Ben Schwartz, Jane Lynch és John Malkovich is. Utóbbi Kautzky Armand hangján szólal meg.

Az Űrhadosztályt Carrell és Greg Daniels hozták létre. Daniels íróként, producerként és rendezőként korábban olyan műsorokon dolgozott, mint A Simpson család, A hivatal, Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation), Texas királyai (King of the Hill) és a Saturday Night Live-ban is közreműködött. 


Az Űrhadosztály (Space Force) május 29-én válik elérhetővé a Netflixen, rögtön magyar szinkronnal.