MENTRUM
Ifjúsági

Robotokként térnek vissza a Szezám utca lakói

A Sesame Workshop, a Szezám utcát kezelő cég egy új sorozatba vág bele a Guru Studio-val, amiben a jól ismert szereplők vadiúj formában térnek vissza.

Robotokká alakulnak a már jól ismert Szezám utcai ismerőseink. Grover, Süti szörny, Elmo vagy Bert és Ernie csak néhány olyan név, akiket ismer mindenki ebből az utcából. És most megkezdődött egy olyan új sorozat gyártása, amiben ennek az utcának a lakói robotkként elevenednek meg újra a képernyőkön. Az első promóciós kép alapján Süti szörny már biztosan feltűnik a sorozatban.

A Mecha Builders munkacímen futó projekt munkálatai a napokban kezdődtek el, a premier pedig később az HBO Max-on lesz látható Amerikában.

A Guru Studio alkot, fejleszt és gyárt is különböző sorozatokat, tartalmakat, melyekkel már bizonyítottak korábban is, így a Mecha Builders is boztos kezekben van. Olyan sorozatokat tettek le eddig az asztalra, mint a True és a Szivárványkirályság (Netflix), mely már a 4. évadánál tart, a világ egyik jelenlegi legnépszerűbb kisebbeknek szánt sorozata, A mancs őrjárat, az Ever After High és az itthon nem vetített Justin Time, mely még Emmy-díjat is beszebelt, méghozzá kettőt.