MENTRUM
Újdonságok

Folytatódik a BoJack Horseman szinkronos vetítése

Hosszabb kihagyás után végre új részekkel jön a Netflix animációs dramedyje, ám ezúttal már szinkronosan is.

A BoJack Horseman magyar szinkronnal még 2019 nyarán, azaz már lassan egy éve már, hogy bemutatkozott a Humor+ csatornán. Rögtön érkezett négy évad egyben, aztán kisebb szünet következett, miközben a Netflix már a 6. évadot is leszállította, ami egyben a sorozat utolsó részeit jelentette. Ám hiába a magyarországi indulás, szinkronra ez esetben nem futotta, viszont feliratra igen. A magyar nézők tehát további türelmet kellett tanúsítsanak.

Mint ahogy már jeleztük, hamarosan megújul a Humor+ és május 18-tól már TV2 Comedy-ként kell keresni a csatornalistában. A számos premier mellett a megújulás alkalmából folytatódik a Hollywoo-i sztori, azaz BoJack Horseman története. Az 5. évad során Todd állást kerest, Diane életében fontos változás lép életbe, majd Vietnámba megy, Mr. Peanutbutter az imidzse visszaállításán dolgozik, BoJack pedig egy új sorozatban tér vissza, ami nem várt eredményeket szül.

BoJack Horseman, a 90-es évek egyik leghíresebb sitcomjának főszereplője volt, ám mára megkopott a hírneve. Egy könyvkiadó azonban szívesen kiadná az önéletrajzát, ám BoJack nem tudja, hogyan fogjon hozzá, ezért felfogad egy szellemírót, hogy segítsen neki. - így indul a sorozat.

A BoJack Horseman 5. évada május 23-ától szombat esténként, a film után 23:00 körül lesz látható a TV2 Comedy műsorán.