MENTRUM
Ifjúsági

Előzetes érkezett a Medvetesók filmjéhez

Az egykoron a Cartoon Network által is szeretett Medvetesók mostmár inkább púpnak tűnik a csatorna hátán, amit a kevesebb műsoridő is jelez. Viszont nincs elfelejtve a széria, készülőben a spinoff és a nyár folyamán a sorozat alapján készített film is bemutatásra kerül.

Grizz, Panda és Jeges mind visszatérnek kedvenc is kupacukban egy vadiúj, eddigi leghosszabb és legkalandosabb kalandjukban: a Cartoon Network sorozata tévéfilmet kap. A Medvetesók eredetileg három medvéről szól, akik San Franciscóban élnek és próbálnak beilleszkedni az emberi társadalomba. Internetes hírnevet kutatnak, gyorskaját esznek, kosaraznak – vagyis átlagos dolgokat művelnek, amiket az emberek is megtesznek naponta.

A Medvetesók-filmben mikor a netes vírusvideóik és kajaautójuk iránti imádatuk kezd kicsúszni a mancsaik alól, felkeltik Trout ügynök figyelmét a Nemzeti vadon élő állatok felügyelői közül, aki egy nemes ügyet vállal fel: vagyis visszaállítani a természet rendjét, ami a tesók szétválasztását jelentené és visszatolonculásukat a megfelelő környezetükbe. Otthonukból elüldözve, Grizz egyetlen megoldást talál: fogadott testvéreivel átköltözne Kanadába. A medvék menekülése és üldözése megkezdődik. Ezen a kalandos úton új barátokat ismernek meg, veszélyes akadályokba keverednek és hatalmas bulikat csapnak. A Kanadába vezető út tehát rögös lesz, de nem csak ezt tudhatja meg a néző, hanem az is kiderül, hogyan ismerkedett meg a három medve még gyerekkorukban – a medvebocsok is visszatérnek tehát.

A Medvetesók úgy néz ki, hogy négy évad után véget ért, de már készülőben a spinoff a medvebocsokkal, hamarosan pedig tévéfilmben láthatjuk még egyszer, talán utoljára a felnőtt medvéket.

A Medvetesók: A film június 8-án, furcsa mód digitálisan válik elérhetővé Amerikában méghozzá 14.99 dollárért. Remélhetőleg pedig hamarosan a magyar képernyőkön is láthatjuk.