MENTRUM
Újdonságok

A Sony csatornák júniusi újdonságai

Jön a nyár, indul az uborkaszezon a Sony csatornáin.

Nem sok premierrel kecsegtet a nyári, meleg hónapokra a Sony Pictures csatornái. Egyetlen értékelhető, országos premiert láthatunk majd, a továbbiakban csatornabemutatókra lehet számítani. Kezdjük az összegzést a rövidekkel: a Viasat3 és a Viasat6 ismétlésekkel tervezi végigvinni a júniust. Leszámítva az Észbontók 7. évadát, melyből még érkezik néhány epizód. Ezen kívül csupa ismétlések és rengeteg film várható.

Rögtön június elején, már másodikán érkezik a Sony Max képernyőjére a Sherlock és Watson 7. és egyben utolsó évada, mely a híres nyomozópárost állította modern korba, egy aprócska csavarral a szereplőket illetően.  A sorozat hazai pályafutása igen hányattatott, hiszen a TV2-n volt a bemutató még 2013-ban, majd voltak olyan premierek, melyek az AXN-en debütáltak, s végül az utolsó 13 rész a Sony Maxon köt ki. A 7. évad tehát 2-ától hétköznap 21:00-kor a Sony Maxon kerül adásba.

Csatornapremierekként érkeznek a Sony Maxra a Profilozók 9. évada, illetve a Rex felügyelő – Elit alakulat első két évada.

Az AXN is érkezik egy minimalista kínálattal. Országor premierként tovább folytatódik A provokátor, csatornapremierként pedig a Doktor Muprhy 1. évada további részei érkeznek. Júniusban viszont ezen a csatornán is felbukkan Lucifer, a pokol ura, aki feljön az emberek közé, hogy szórakozon egy jót, de hamar rendőrségi tanácsadóvá válik. Az AXN az első két évadot vetíti le júniusban.