Újdonságok

A Netflix 22. heti (máj. 25-31.) újdonságai

Elbúcsúztatjuk az szeszélyes időjárásos tavaszt. Az évszak utolsó hetének újdonságai következnek.

A tengerentúlon a héten indul el a Netflix minden szempontjából kihívójának számító HBO Max, így a streaming-szolgáltatóra most különösen nagy figyelem irányul, hogy ők mégis hogyan próbálják kontrasztban tartani magukat, esetlegesen elnyomni a vetélytárs startját.

A hatalmas sikernek örvendő Office után Greg Daniels és Steve Carell összeállít, hogy ismét a nézők szórakoztatására kelljenek. A héten érkező Űrhadosztály is feltehetően hatalmas babérokat akar szakítani magának. A Netflix pedig nem fukarkodott a sorozatba vetett hitével. Ez már csak azon is látszik, hogy a kisebb szerepekben is találkozhatunk nagyobb nevekkel. Az előzeteshez hasonlóan, sorozat összes része világpremierkor egyből magyar szinkronnal lesz elérhető a kínálatban.

Temérdek csúszás után végre elérkezett a hosszas évek óta fejlesztett Snowpiercer-sorozat. Alapját a mostanra már Oscar-díjas Bong Joon-ho ugyanezen a címen készült filmje adja. Az Egyesült Államokban már bemutatkozott széria most végre nemzetközi vizekre evezik a Netflixen, sajnos csak felirattal.

 

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT
Snowpiercer - Túlélők viadala (Snowpiercer)
2020. május 25. (hétfő), 9:00

A fagyott Földön az emberiség utolsó túlélői az egész bolygót megkerülő gigantikus vonaton próbálják fenntartani az együttéléshez szükséges kényes egyensúlyt.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Hatalom és perverzió: A Jeffrey Epstein-sztori (Jeffrey Epstein: Filthy Rich)
2020. május 27. (szerda), 9:00

A túlélők történeteire épülő dokumentumsorozat feltárja, hogyan használta fel Jeffrey Epstein, az elítélt szexragadozó vagyonát és hatalmát a zaklatások során.

ÚJ SOROZAT | ANIME
Dorohedoro
2020. május 28. (csütörtök), 9:00

A gyíkfejű és amnéziás Kajmán barátja, Nikaido segítségével meg akarja ölni a mágust, aki megátkozta. A Lyukban ez fenyegetésnek számít.

ÚJ SOROZAT
Űrhadosztály (Space Force)
2020. május 29. (péntek), 9:00 - magyar szinkronnal

Egy tábornok sajnálatos módon kénytelen összedolgozni egy különc tudóssal, hogy felkészítsék az USA legújabb katonai ügynökségét — az Űrhadosztályt — a fellövésre.

ÚJ SOROZAT | REALITY
Valaki etesse meg Philt! (Somebody Feed Phil)
2020. május 29. (péntek), 9:00

A Szeretünk Raymond megalkotója, Phil Rosenthal körbeutazza a világot és belekóstol Bangkok, Lisszabon, Mexikóváros és megannyi más város konyhájába és kultúrájába.

 

FILMEK

ÚJ FILM
Már nem vagyok itt (I'm No Longer Here)
2020. május 27. (szerda), 9:00

Egy helyi bandát érintő szörnyű félreértés miatt a cumbia zenéért rajongó csapat vezére, a 17 éves Ulises kénytelen elmenekülni az országból, hogy mentse az életét.

ÚJ FILM
Megérzés (Intuition)
2020. május 28. (csütörtök), 9:00

Egy rendőrtiszt, Pipa az első komoly ügyén dolgozik, miközben gyilkossággal gyanúsított főnöke után is nyomoz. A Perdida című film előzménytörténete.

ÚJ FILM | STAND-UP
Hannah Gadsby: Kutyám, Douglas (Hannah Gadsby: Douglas)
2020. május 26. (kedd), 9:00

Hannah Gadsby második stand-up különkiadásában a mélyére ás a népszerűség és az identitás kérdésének, és elmeséli a kutyafuttatóban történt legmeghökkentőbb beszélgetését.

ÚJ FILM | STAND-UP
Kenny Sebastian: A legérdekesebb ember a szobában (Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room)
2020. május 29. (péntek), 9:00

Kenny Sebastian zenei és komikusi tehetségét ötvözve kivesézi a béna cipőket, a repülésre képtelen madarakat, és azt is elárulja, retteg attól, hogy nem elég vicces.