A Netflix 21. heti (máj. 18-24.) újdonságai

A Netflix 21. heti (máj. 18-24.) újdonságai

Egyre jobban közeledik a tavasz vége, és persze ezen a héten sem maradunk Netflix újdonságok nélkül.

Eredetileg a Szerelemben, bűntényben című filmet a gyártó Paramount Pictures mozivászonra szánta, viszont koronavírus miatt kialakult helyzet következtében lepasszolták a bemutatót a Netflixnek. A streaming-szolgáltató pedig él is a lehetőségével és a héten bemutatja ezt. A kalandvígjáték főszereplői Issa Rae ("Bizonytalan") és Kumail Nanjiani ("Szilícium-völgy"). A Queen Sono után újabb afrikai saját gyártás érkezik a Vér és víz személyében, melyhez az elődjéhez hasonlóan most is készült magyar szinkronos változat. További új sorozatként érkezik a latin-amerikai tini-hackerkedős CTRL+Z és a horrorisztikus akciót ígérő ázsiai Az élőhalottak serege is.

További premierek listázva:

 

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Dinasztiák (Dynasty)
2020. május 23. (szombat), 9:00

A klasszikus főműsoridőben sugárzott szappanopera feldolgozásában a Carrington és a Colby család közötti viszály középpontjában vagyonuk és gyermekeik állnak.

ÚJ ÉVAD
Hollywoodi ingatlanosok (Selling Sunset)
2020. május 22. (péntek), 9:00

Az Oppenheim Csoport elit ügynökei a luxust árulják a tehetős Los Angeles-i ügyfeleknek. Minden a kapcsolatokon múlik, és ez gyakran drámához vezet.

ÚJ ÉVAD
Fiúk a lakókocsiparkból: A rajzfilmsorozat (Trailer Park Boys: The Animated Series)
2020. május 22. (péntek), 9:00

Új-Skócia kedvenc gazfickói, mindig is a felületesség karikatúrái voltak. A 12. évad után most szó szerint karikatúrákként térnek vissza.

ÚJ SOROZAT
Édes magnóliák (Sweet Magnolias)
2020. május 19. (kedd), 9:00

A déli kisvárosban, Serenityben élő örök barátok, Maddie, Helen és Dana Sue támaszt nyújtanak egymásnak a párkapcsolat, a család és a karrier közötti egyensúlyozásban.

ÚJ SOROZAT
CTRL + Z (Control Z)
2020. május 22. (péntek), 9:00

Amikor valaki elkezdi kiszivárogtatni a diákok titkait az egész iskola előtt, az antiszociális, de mindent megfigyelő Sofía munkához lát, hogy felfedje a hekker kilétét.

ÚJ SOROZAT
Vér és víz (Blood & Water)
2020. május 20. (szerda), 9:00 - magyar szinkronnal

Egy véletlen találkozás után a fokvárosi tinédzser elhatározza, hogy kideríti, a magániskola úszócsillaga nem az ő, születésekor elrabolt nővére-e.

ÚJ SOROZAT
A nagy virágcsata (The Big Flower Fight)
2020. május 18. (hétfő), 9:00

Tíz virágkötő, szobrász és kertépítő páros csap össze egy barátságos virágcsatában, ahol kiderül, hogy ki tudja megalkotni a legnagyobb és legmerészebb kerti szobrokat.

ÚJ SOROZAT
Az élőhalottak serege (Betaal)
2020. május 24. (vasárnap), 9:00

Egy új autópálya építése miatt a rendőrök el akarják költöztetni egy törzsi falu lakóit, azonban egy régi átokra és egy brit katonákból álló zombihadseregre bukkannak.

ÚJ SOROZAT
Történelmi gyorstalpaló (History 101)
2020. május 22. (péntek), 9:00

Nyúlfarknyi történelemleckék infografikák és archív felvételek bemutatásával tudományos áttörésekről, társadalmi mozgalmakról és világrengető felfedezésekről.

ÚJ SOROZAT | STAND-UP
Patton Oswalt: Mindent szeretek (Patton Oswalt: I Love Everything)
2020. május 19. (kedd), 9:00

50. születésnap. Új szerelem. Új ház. Egzisztenciális válság. Patton Oswaltnak a nyakába zúdul az élet legújabb stand-up különkiadásában.

 

FILMEK

ÚJ FILM
Az átlagosak lázadása (Mutiny of the Worker Bees)
2020. május 20. (szerda), 9:00

Amikor Omar nagyapja késztetésére munkát vállal Mexikóvárosban, egy csapat különc irodistával ismerkedik meg… és néhány ellenséggel.

ÚJ FILM
Ben Platt New York-i koncertje (Ben Platt Live from Radio City Music Hall)
2020. május 20. (szerda), 9:00

A színész, Ben Platt teljes zenekari kísérettel – és szellemes megjegyzésekkel – adja elő Sing to Me Instead című első nagylemezének személyes hangvételű dalait.

ÚJ FILM
Szerelemben, bűntényben (The Lovebirds)
2020. május 22. (péntek), 9:00

Amikor a szakítás szélén álló pár véletlenül gyilkossági ügybe keveredik, versenysebességgel próbálják megtalálni a gyilkost és tisztázni a nevüket.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. május 21. (csütörtök)
80 nap alatt a Föld körül (Around the World in 80 Days)