MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 19. heti (máj. 4-10.) újdonságai

Elérkezett egy újabb hét, tehát jöjjenek is a Netflix-premierek.

Vessük is bele magunkat az újdonságokba: Több éves várakozás után visszatér a kaland-animációssorozatok műfajában kiemelkedően produkáló Rejtélyek földje. Szereplőinknek ismét szembe kell nézniük a Katlan nyújtotta rejtélyekkel és talányokkal. Szinte bombasikerként robbant be tavaly Christina Applegate és Linda Cardellini főszereplésével készült Halott vagy című sorozat. A második évaddal tovább lendül a történet, azonban sajnos a világjárvány miatt bekövetkező szinkronszünet miatt a magyar változat nem lesz elérhető a bemutató idején. Feltehetően ez később pótlásra fog kerülni.

A részletes listát pedig alább lehet megtekinteni.


SOROZATOK

ÚJ ÉVAD | KIDS
Rejtélyek földje (The Hollow)
2020. május 8. (péntek), 9:00

Három tini varázsportálokkal, bonyolult rejtvényekkel és halálos szörnyekkel teli bizarr birodalomban ébred. Össze kell fogniuk, ha haza akarnak jutni.

ÚJ SOROZAT
The Eddy
2020. május 8. (péntek), 9:00

Egy párizsi dzsesszklub tulajdonosa veszélyes bűnözőkkel kerül összetűzésbe, miközben igyekszik megvédeni az üzletét, zenekarát és kamasz lányát.

ÚJ ÉVAD
Dolgozó anyák (Workin' Moms)
2020. május 6. (szerda), 9:00

A szülési szabadságnak vége. A négy anyuka visszatér a munka világába. Gyereknevelés, harc a főnökkel, szerelem és a mindennapok napjaink Torontójában.

ÚJ SOROZAT | KIDS
Chico Bon Bon: A majom és a szerszámtartó öve (Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt)
2020. május 8. (péntek), 9:00

Chico Bon Bon, a majomszaki és Barkácsbrigádja szerszámokkal és mérnöki agyafúrtsággal felfegyverkezve oldja meg Gikszerváros lakóinak minden gondját.

ÚJ ÉVAD
Autók a Rozsda-völgyből (Rust Valley Restorers)
2020. május 8. (péntek), 9:00

Az autógyűjtő Mike Hall fiával és cimborájával szépen helyrepofozzák a retroverdákat – és remélik, hogy némi pénzt is keresnek rajtuk.

ÚJ SOROZAT
Valeria (Valeria)
2020. május 8. (péntek), 9:00

A művészi és magánéleti válságban lévő író három barátjánál talál vigaszt, akik maguk is az önfelfedezés útját járják. Elísabet Benavent regénye alapján.

ÚJ ÉVAD
Halott vagy (Dead to Me)
2020. május 8. (péntek), 9:00

A férjét meggyilkoló cserbenhagyásos gázolót kereső forrófejű özvegy összebarátkozik egy különc, de örök optimistával, aki nem az, akinek mutatja magát.

ÚJ ÉVAD
Kilátástalan éttermek kilátással (Restaurants on the Edge)
2020. május 8. (péntek), 9:00

Az ételek és a dizájn szakavatott triója beutazza a világot, hogy új életet leheljenek hanyatló éttermekbe a helyi kultúra és a meseszép környezet bevonásával.

ÚJ ÉVAD
A végzet ollói (Scissor Seven)
2020. május 7. (csütörtök), 9:00

Egy ollóval hadonászó, ügyetlen bérgyilkos, aki az elveszett emlékei után kutat, egymással hadakozó érdekcsoportok kereszttüzébe kerül.

 

FILMEK

ÚJ FILM | STAND-UP
Jerry Seinfeld: 23 óra dögunalom (Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill)
2020. május 5. (kedd), 9:00

Jerry Seinfeld kivesézi a beszélgetés/üzenetküldés, valamint a rossz büfék/állítólagos jó éttermek közti különbségeket, és mélyére ás a Pop Tarts varázsának New Yorkban.

ÚJ FILM
Így lettem (Becoming)
2020. május 6. (szerda), 9:00

A bensőséges dokumentumfilm végigkíséri a volt first lady, Michelle Obama Így lettem című könyvének bemutatóját, miközben életéről, vágyairól és kapcsolatairól mesél.

ÚJ FILM
18 ajándék (18 Presents)
2020. május 8. (péntek), 9:00

A rák végső stádiumában szenvedő állapotos nő 18 szentimentális ajándékot hagy hátra születendő gyermekének, egyet minden születésnapjára a nagykorúvá válás útján.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. május 7. (csütörtök)
Nővérek szabadlábon (Nobody's Fool)