Ifjúsági

A Kalandra fel! különkiadásai - Zizgő kalandozásai

Itt van Zizgő, hogy megmentsen mindenkit.

Még tavaly jelentette be az HBO Max, hogy a Cartoon Network-ös finálé után egy évvel, elkészíti a 11. évadot, amely leginkább 4 különkiadásból fog állni. Most, hogy már tudjuk, az HBO Max május végén rajtol, a streaming szolgáltató bemutatta az első epizód előzetesét. A Kalanadra fel! Zizgőre koncentráló különkiadása nyáron debütál.

Az első epizód az aranyos Zizgő, az emberi tulajdonságokkal felruházott robot különleges kalandját mutatja be, aki, mint azt megtudtuk a Finnel és Jake-kel együtt töltött időszak alatt, időnként tud naiv is lenni, miközben problémamegoldó képességei nagyban eltérnek az átlagostól. Szóló kalandjában Zizgő egy az összeomlás szélére jutó bolygóra kerül. A bolygó lakóinak megmentése érdekében segítőkezet nyújt és küldetések sorát teljesíti egy idegen környezetben, ami kevésbé bolygó, s inkább egy különböző bioszférákkal díszített úszó űrállomás.

Bár az első rész főszereplője egyértelműen Zizgő lesz, a másik három tervezett epizódban olyan népszerű karakterek tűnnek fel, mint Marceline, a vámpírkirálynő, Buborék hercegnő, Borsmenta és természetesen a sorozat ikonikus duója, Finn, az ember és Jake, az eb. Mindegyik epizód az ikonikus sorozatzáró epizód története után játszódik.

Az Adventure Time - Distant Lands: BMO premierje június 25-én lesz az HBO MAX szolgáltatáson, magyar premier jelenleg nem ismert.
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.