MENTRUM
Ifjúsági

A Kalandra fel! különkiadásai - Zizgő kalandozásai

Itt van Zizgő, hogy megmentsen mindenkit.

Még tavaly jelentette be az HBO Max, hogy a Cartoon Network-ös finálé után egy évvel, elkészíti a 11. évadot, amely leginkább 4 különkiadásból fog állni. Most, hogy már tudjuk, az HBO Max május végén rajtol, a streaming szolgáltató bemutatta az első epizód előzetesét. A Kalanadra fel! Zizgőre koncentráló különkiadása nyáron debütál.

Az első epizód az aranyos Zizgő, az emberi tulajdonságokkal felruházott robot különleges kalandját mutatja be, aki, mint azt megtudtuk a Finnel és Jake-kel együtt töltött időszak alatt, időnként tud naiv is lenni, miközben problémamegoldó képességei nagyban eltérnek az átlagostól. Szóló kalandjában Zizgő egy az összeomlás szélére jutó bolygóra kerül. A bolygó lakóinak megmentése érdekében segítőkezet nyújt és küldetések sorát teljesíti egy idegen környezetben, ami kevésbé bolygó, s inkább egy különböző bioszférákkal díszített úszó űrállomás.

Bár az első rész főszereplője egyértelműen Zizgő lesz, a másik három tervezett epizódban olyan népszerű karakterek tűnnek fel, mint Marceline, a vámpírkirálynő, Buborék hercegnő, Borsmenta és természetesen a sorozat ikonikus duója, Finn, az ember és Jake, az eb. Mindegyik epizód az ikonikus sorozatzáró epizód története után játszódik.

Az Adventure Time - Distant Lands: BMO premierje június 25-én lesz az HBO MAX szolgáltatáson, magyar premier jelenleg nem ismert.