MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Nézd meg a legújabb Bolondos dallamok-sorozat előzetesét

Lassan már egy éve, hogy mozgóképes anyagot láthattunk a legújabb Bolondos dallamok adaptációból, ám az HBO Max indulásának közeledtével megérkezett a sorozat előzetese is.

A Bolondos dallamok napokon belül visszatér és jobb mint valaha. Vagy ez még korai? A Looney Tunes Cartoons egy hamarosan bemutatásra kerülő új sorozat, mely az ismert és igencsak népszerű Bolondos dallamok szereplőit hozza vissza, méghozzá az eredetileg megismert arculatukkal és bohóságukkal.

A sorozatot még 2018-ban jelentették be, akkor ezer percnyi új tartalomról szólt a közlemény. Eleinte 2019-es indulás volt a cél, ám időközben a Turner felvásárlása, az HBO Max bejelentése átírta a terveket. Most, 2020-ban viszont elérkezik a pillanat, mikor megnézhetjük a hosszú munkaidőnek az eredményeit.

Az alábbi előzetes igen bíztatónak tűnik, feltűnik benne a sorozat talán fő arca, Tapsi Hapsi, de biztosan láthatjuk Dodó kacsát és Cucu malacot is, Rissz-rossz Sam és Elmer Fudd mellett. Nem lehet bolondos dallamok a Kengyelfutó gyalogkakukk és a Prérifarkas, vagy épp Csőrike és Szilveszter nélkül, így mindenképp viszontláthatjuk őket is. A mostani hírek szerint az első évad 80 darab 11 perces epizódból fog állni, a debütálás május 27-én lesz.

A sorozat a Warner Bros. megbízásából készül, melyet Peter Browngardt fejlesztett a stúdió számára, akit a hazai nézők a Nagyfater bátyó kapcsán ismerhetnek. Tudniillik továbbá, hogy a szérián rengeteg író és animátor dolgozott, akik bizonyos korlátozások mellett szabad kezet kaptak, emiatt egyes epizód között lehetnek bizonyos eltérések akár animációban, akár bármilyen más megvalósításban.

A Looney Tunes Cartoons május 27-én, az HBO Maxon mutatkozik be, hazai bemutató dátum és platform még nem ismert.