MENTRUM
Újdonságok

Két új műsor váltja az Apatigrist vasárnaponként

Április 19-től a vidámságot a Maradj haza magadnak! és a Segítség! Itthon vagyok! című új műsorok garantálják vasárnap esténként az RTL Klubon.

Április 19-től vasárnap esténként 18:50-től a Maradj haza magadnak! című reality gondoskodik a vidám pillanatokról, amelyben négy sztár, négy jó cimbora - Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik - „karantén kalandjain” szórakozhatunk. A sztárok arra az elhatározásra jutottak, hogy a bezártság ellenére is jól fogják érezni magukat, nem veszítik el a jókedvüket és a kialakult helyzetet egyfajta lehetőségként élik meg. Igyekeznek a technikára támaszkodva segíteni egymást és a felmerülő problémákat minél több humorral, ötlettel és kreativitással együtt megoldani, persze ezzel nem egyszer borsot törve a másik orra alá, legyen szó akár egy szülinapról, vagy egy mókás kihívásról, hiszen nincs olyan nap, hogy a helyzetből adódóan virtuálisan ne találkozzanak, hiszen #együttsikerül.

A Maradj haza magadnak! után a vasárnap esti jó hangulatról 19:15-tól A mi kis falunk alkotóinak legújabb, az egészségügyi helyzet körülményei, lehetőségei inspirálta sorozata, a Segítség! Itthon vagyok! lesz látható az RTL Klubon, amelynek már a készítési folyamata is egyedülálló, mivel a színészek - a kijárási korlátozás szabályait figyelembe véve – mobiltelefonnal rögzítik a jeleneteket, melyeket a rendező távolról instruál, folyamatosan online követve az eseményeket.

A Segítség! Itthon vagyok! című sitcom olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új helyzet. A társadalmilag elfogadott, biztonságos kapcsolattartás terepe a telefon, vagy a video chat – a fikció szereplői is ezen keresztül tartják a kapcsolatot, élik meg mindennapjaikat, ünnepeiket, vitáikat vagy éppen szerelmeiket. A történetben egymás melletti, párhuzamos, de valamilyen módon egymással kapcsolatban lévő szálakon keresztül ismerjük meg a szereplők történeteit. Az élet tehát a karanténban is zajlik. A sorozat karaktereit a nagyközönség kedvencei hívják életre: Zsurzs Kati, Csuja Imre, Kerekes József, Nagy-Kálózy Eszter, Debreczeny Csaba, Kovács Panka, Fehér Tibor, Tóth Ildikó, Lengyel Tamás, Pokorny Lia, Hevér Gábor, Bata Éva, Kakasy Dóra, Haumann Máté, Erdélyi Tímea, Nagy Sándor, Mihályfi Balázs, Martinovics Dorina, Szatory Dávid.




Április 19-től tehát a Maradj haza magadnak! című reality 18:50 órakor, míg a Segítség! Itthon vagyok! című sorozat 19:20-tól az RTL Klubon!