Újabb előzetesen a Lelki ismeretek

Újabb előzetesen a Lelki ismeretek

Nézd meg a Pixar filmjének új előzetesét és poszterét.

Nemrég mutatkozott be a mozikban az Előre, a Disney-Pixar aktuális mozija, ám máris a következő nagy dobásra készülnek. Az eredetiben Soul, magyarul Lelki ismeretek címre keresztelt alkotás a tervek szerint nyáron érkezne a kétszeres Oscar-díjas rendezőtől, Pete Doctertől (Agymanók, Fel!).

Joe Gardner egy középiskolai zenetanár, aki élete lehetőségét kapja meg, mikor felkérik, hogy játsszon egy jazz klubban. Ám egy ballépése miatt a lelke egy fantasztikus helyre kerül. Itt a többi lélekkel kellene mennie, hogy új személyiséget kapjon, ezáltal új testet is, de Joe ezt nem képes elfogadni, ezért leszakad a sorról. Megismerkedik 22-vel, aki körbevezeti ezen a helyen, majd kiderül, hogy Joe teste nem halt meg, csak kómába került, ezért új feladat hárul hőseinkre: Joe-t vissza kell juttatni a testébe, mielőtt késő lenne.

Pete Docter és a Pixar egy elég nehéz projektbe fogtak bele, hiszen úgy tűnik a halál gondolatát próbálják valahogy megeleveníteni és kicsiktől a nagyokig úgy elmagyarázni, hogy az senkit se érintsen rosszul. Nem hiába emlegetik az új Agymanóknak, hiszen alapanyag tökéletes, hogy mind kritikai, mind közönség sikert arasson. A díjak pedig biztosan nem maradnak el.Ha nem jön közbe semmi, akkor a Lelki ismeretek magyar bemutatója június 18-án lesz a hazai mozikban.