Mozi
Videó

Újabb előzetesen a Lelki ismeretek

Nézd meg a Pixar filmjének új előzetesét és poszterét.

Nemrég mutatkozott be a mozikban az Előre, a Disney-Pixar aktuális mozija, ám máris a következő nagy dobásra készülnek. Az eredetiben Soul, magyarul Lelki ismeretek címre keresztelt alkotás a tervek szerint nyáron érkezne a kétszeres Oscar-díjas rendezőtől, Pete Doctertől (Agymanók, Fel!).

Joe Gardner egy középiskolai zenetanár, aki élete lehetőségét kapja meg, mikor felkérik, hogy játsszon egy jazz klubban. Ám egy ballépése miatt a lelke egy fantasztikus helyre kerül. Itt a többi lélekkel kellene mennie, hogy új személyiséget kapjon, ezáltal új testet is, de Joe ezt nem képes elfogadni, ezért leszakad a sorról. Megismerkedik 22-vel, aki körbevezeti ezen a helyen, majd kiderül, hogy Joe teste nem halt meg, csak kómába került, ezért új feladat hárul hőseinkre: Joe-t vissza kell juttatni a testébe, mielőtt késő lenne.

Pete Docter és a Pixar egy elég nehéz projektbe fogtak bele, hiszen úgy tűnik a halál gondolatát próbálják valahogy megeleveníteni és kicsiktől a nagyokig úgy elmagyarázni, hogy az senkit se érintsen rosszul. Nem hiába emlegetik az új Agymanóknak, hiszen alapanyag tökéletes, hogy mind kritikai, mind közönség sikert arasson. A díjak pedig biztosan nem maradnak el.Ha nem jön közbe semmi, akkor a Lelki ismeretek magyar bemutatója június 18-án lesz a hazai mozikban.
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.