MENTRUM
Ifjúsági

A Veszélyes Henry spinoffja, a Danger Force előzetese

Amerikában a minap ért véget a Veszélyes Henry, a Nickelodeon pedig bemutatta a spinoff előzetesét.

Öt évad és 121 epizód után nem csak a Nickelodeon leghosszabb ideig futó élőszereplős sorozata címet szerezte meg magának, hanem népszerűsége révén egy spinoff sorozatot is kiérdemelt magának. Miután szombaton véget Dan Schneider sorozata, a Nickelodeon kiadott egy előzetest a március 28-án érkező új műsorhoz. Máris mutatjuk.

A Danger Force története: a Veszélyes Henry végén négy tinédzser véletlenül egy sugár útjába kerülnek, melynek révén képességekre tesznek szert. Bekerülnek Hőskapitány és Schwoz újonnan nyitott hősakadémiájára, a Swellview Akadémiára. Itt a legjobb tudásuk szerint tanítják meg a fiatalokat a képességeik használatára, hogy aztán azokat a rosszfiúk megállítására használják.

Az alábbi előzetesben láthatjuk, amit egy véletlen eset folytán több gonosztevő is kiszabadul a börtönből, többekközt Frankini, Totyogó vagy épp Dr. Minyak. Az ifjú szuperhősöknek nem csak a várost kell megvédeniük, hanem saját magukat és a szeretteiket is, így kiemelt feladatuk, hogy identitásukat ne fedjék fel.

A sorozat alkotója és vezető producere Christopher J. Nowak, producerei Cooper Barnes és Jace Norman.

Idehaza alig néhány résszel vagyunk lemaradva a fináléhoz képest, így hamarosan mi is búcsúzhatunk a Veszélyes Henrytől és köszönthetjük a Danger Force új hőseit.