MENTRUM
Videók

A TV2 megfilmesíti a Green család a nagyvárosbant

A TV2 új sorozatának koncepciója kísértetiesen hasonlít a Disney egyik animációs sorozatáéhoz. Mutatjuk a részleteket.

Egyszer volt Budán Bödör Gáspár címmel indít új heti fikciós sorozatot a TV2, melynek forgatásai már elkezdődtek, de a koronavírus terjedése miatt jelenleg pihen. Ennek ellenére a tervek szerint még idén ősszel bemutatja a csatorna. A címszereplőt egyébként Stohl András alakítja, de annyira el van maszkírozva, hogy ember legyen a talpán, aki felismeri.

A történet szerint Bödör Gáspár és családja hátrahagyni kényszerül falusi életét, ezért felköltöznek a fővárosba. A vígjátéksorozat azt mutatja be, hogyan boldogul egy vidéki család a nagyvárosban. Ezek pedig értelemszerűen vicces helyzeteket szülnek. A TV2 döntése a falusi téma mellett egyértelműen A mi kis falunk és a Drága örökösök óriási népszerűsége miatt történt.

Az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár alapsztorija könnyen emlékeztetheti az olvasókat a Disney Csatorna sorozatára, a Green család a nagyvárosbanra, melyben szintén a címszereplő Green család felköltözik a nagyvárosba, ahol a falusi és városi ellentétek kerülnek fókuszba.

A TV2 Tények című műsora egy rövid riportot és kulisszák mögötti anyagot készített, amivel lassan kezdenek megalapozni a sorozat felfuttatásának. A riport alább nézhető meg: