MENTRUM
Újdonságok

A Netflix 13. heti (márc. 23-29.) újdonságai

Március utolsó teljes hetében is böngészhetünk a Netflix kínálatában.

A héten visszatér a szerencsejáték bizniszben utazó Ozark. Az előző évadok már magyar szinkronnal is elérhetőek, így várhatóan az új évad is világpremierrel egyidőben lesz lokalizálva. Újdonságként pedig egy minisorozat érkezik A másik út címen, melyben egy kényszerházasság elől menekülésbe kezdett nő nagyvárosba csöppenését kísérhetjük nyomon. Rövid szünet után ismét új részekkel tér vissza a DreamWorks híres Sárkányok univerzumában játszódó Sárkányok: Mentőosztag. A sorozat azonban nemrég egy új magyar címet kapott, így már Sárkánylovasok néven kell keresni. Az új különkiadásban a már ismert csapat ered az Aranysárkány legendájának nyomába. Szombaton a Pizsihősök új évada is beköszön. Viszont egyelőre nem tudjuk biztosan, hogy az első évad után, az új is magyar szinkronnal várható-e. Ha mégis, akkor ezzel jócskán megelőzik a sorozatot bemutató Disney Csatornát.

Premierek pontokba szedve:

 

SOROZATOK

ÚJ ÉVAD
Ozark (Ozark)
2020. március 27. (péntek), 8:00 - magyar szinkronnal

Egy pénzügyi tanácsadó Chicagóból a Missouri-beli Ozark-hegységbe költözik családjával. Öt év alatt 500 millió dollárt kell tisztára mosnia drogbáró főnöke utasítására.

ÚJ ÉVAD
Fekete Villám (Black Lightning)
2020. március 26. (csütörtök), 8:00

Az iskolaigazgató és egykori szuperhős, Jefferson Pierce újra akcióba lendül, és a legendás Fekete Villámként tér vissza, amikor egy bűnbanda megfenyegeti családját.

ÚJ ÉVAD
Kocsimágusok: Rozsdamarta gyöngyszemek (Car Masters: Rust to Riches)
2020. március 27. (péntek), 8:00

A Gotham Garázs színes csapata különféle autókat és járműveket újít fel, hogy aztán a csodajárgányokat jó pénzért eladhassák.

ÚJ ÉVAD | KIDS
Juhú mentőcsapata (YooHoo to the Rescue)
2020. március 25. (szerda), 8:00

A varázslatos küldetések sorozatában a gyors észjárású Juhú és tettre kész csapata beutazza a bolygót, hogy segítsen a rászoruló állatokon.

ÚJ MINISOROZAT
A másik út (Unorthodox)
2020. március 26. (csütörtök), 8:00

A brooklyni hászid zsidó nő az elrendezett házasság elől Berlinbe menekül, ahol egy csapat zenész befogadja. A múltja azonban utána nyúl.

ÚJ SOROZAT | STAND-UP
Hölgyek a színpadon (Ladies Up)
2020. március 27. (péntek), 8:00

Az indiai humoristacsapat tagjai, Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi és Niveditha Prakasam a stand-up sorozatban bemutatják a humor gátlástalan oldalát.

ÚJ SOROZAT
Bosszúra éhesen (Itaewon Class)
2020. március 28. (szombat), 8:00

Szöul egyik sokszínű negyedében a volt elítélt és barátai nagy hatalmú ellenfelükkel szembeszegülve próbálják megvalósítani ambiciózus álmukat, egy utcai étkezdét.

ÚJ SOROZAT
Mocsár (The Mire)
2020. március 25. (szerda), 8:00

Az 1980-as évek elején egy lengyel városban holtan találnak egy prostituáltat és egy ifjúsági vezetőt. A rendőrségi eljárás felkelti két újságíró gyanakvását.

 

FILMEK

ÚJ FILM
Az ördög jele (Mark of the Devil)
2020. március 27. (péntek), 8:00

Amikor két nővér kinyit egy régi könyvet, amely rájuk szabadítja a gonoszt, egy démonok által megszállott lelkész lesz az egyetlen reményük.

ÚJ FILM
Több mint tábor: A fogyatékosok forradalma (Crip Camp: A Disability Revolution)
2020. március 25. (szerda), 8:00

Egy nyári táborban fogyatékossággal élő, lelkes tizenévesek egy csoportja olyan mozgalmat indít, amely új utakat nyit meg az esélyegyenlőség eléréséhez.

ÚJ FILM
Az otthonom (The Occupant)
2020. március 25. (szerda), 8:00

Egy munkanélküli reklámügynök leselkedni kezd régi otthonának új lakói után, és vágyai egyre sötétebb útra tévednek.

ÚJ FILM
Bor, mámor, barbecue (Uncorked)
2020. március 27. (péntek), 8:00

A fiatalember úgy érzi, kettészakad élete álma és apja elvárása között. Mester sommelier szeretne lenni, édesapja viszont azt akarja, hogy vegye át a családi grillbárt.

ÚJ FILM | KIDS
True: A tojásvadászat napja (True: Wuzzle Wegg Day)
2020. március 27. (péntek), 8:00

Tavaszodik Szivárványvárosban, és közeleg a tojásvadászat napja! Bartleby azonban meg van győződve róla, hogy tojáslopó szörny garázdálkodik a környéken.

ÚJ FILM | KIDS
Sárkánylovasok: Hajsza az Aranysárkány után (Dragons: Rescue Riders: Hunt for the Golden Dragon)
2020. március 27. (péntek), 8:00 - magyar szinkronnal

A Sárkánylovasok életük legnagyobb kincsvadászatára indulnak. Egy értékes aranytojást keresnek, amelyet meg akarnak védeni a gonosz kalózoktól.

ÚJ FILM
Tejben-vajban (Maska)
2020. március 27. (péntek), 8:00

A fiatal színész a show-bizniszben szeretne érvényesülni, és azon gondolkodik, hogy búcsút mond az iráni kávézónak, amelyet generációk óta a családja üzemeltet.

ÚJ FILM | STAND-UP
Tom Segura: Csapatjátékos vagy? (Tom Segura: Ball Hog)
2020. március 24. (kedd), 8:00

Tom Segura egy ziccert se hagy ki anyákról, apákról, nagy álmokról szóló, kínosan őszinte történeteivel – amelyek közül néhányba jobb lenne bele sem gondolni.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. március 28. (szombat)
Pizsihősök (PJ Masks) - 2. évad